Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 11. 2011,
7.39

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Michael Jackson

Četrtek, 17. 11. 2011, 7.39

8 let

O Michaelu Jacksonu morda še biografski film

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Novicam o Michaelu Jacksonu ni videti konca. Zdaj je zvezdnik postal tudi središče hollywoodskega zanimanja, saj se obeta celo film o življenju Michaela Jacksona.

Kot poročajo tuji mediji, se je eden od upraviteljev Jacksonovega premoženja, John Branca, že sestal s tistimi, ki se zanimajo za snemanje filma o Michaelu Jacksonu. Branca se je tako že sestal z režiserjem Ivanom Reitmanom, ki je zaslužen za Izganjalce duhov, in producentom Tomom Pollackom. Zadnji je potrdil, da so pogovori še v začetni fazi, zato še ne smemo prehitro sklepati, da bodo film tudi dejansko posneli.

Zgodba filma za zdaj še ni znana, kljub temu pa naj ne bi zabeležila celotnega Michaelovega življenja, ampak se bo film osredotočil na posamezna časovna obdobja, kar pomeni, da bodo morda tiste najbolj turbulentne čase njegovega življenja izpustili. S tem pa ustvarjalci namigujejo na številne tožbe, ki so ga bremenile pedofilije.

Sojenje Conradu Murrayu "obudilo" pokojnega zvezdnika

V začetku meseca so zdravnika Conrada Murraya spoznali za krivega umora iz malomarnosti. Zdaj, po nekaterih trditvah sodeč, samomorilski Conrad Murray čaka na zadnjo sodno obravnavo, ki bo konec meseca, ko bo sodnik Michael Pastor odločil, koliko let bo preživel v ječi.

Vsa ta pozornost pa je pripomogla k obuditvi spomina na kralja popa. Najprej je Conrad Murray napovedal svoj dokumentarni film, v katerem naj bi razkril vse sočne skrivnosti Michaela Jacksona, nato pa smo slišali še o številnih dražbah, na katerih naj bi prodali njegovo imetje. Med njimi je bila tudi njegova postelja, v kateri je umrl, vendar so jo pred kratkim umaknili z dražbe, in še dokumentarni film Dangerous World Tour, ki so ga posneli na turneji leta 1992, na dražbi pa naj bi se prodal za približno štiri milijone britanskih funtov.

Ne spreglejte