Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
24. 6. 2020,
4.05

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,42

Natisni članek

Courteney Cox Jimmy Kimmel Prijatelji TV-serija

Sreda, 24. 6. 2020, 4.05

2 leti, 11 mesecev

Kljub koronakrizi bomo dočakali Prijatelje #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,42
Prijatelji | Serijo Prijatelji so snemali deset let in velja za eno najuspešnejših vseh časov. | Foto Cover Images

Serijo Prijatelji so snemali deset let in velja za eno najuspešnejših vseh časov.

Foto: Cover Images

Potem ko je pandemija novega koronavirusa preprečila ponovno snemanje legendarne serije Prijatelji, bodo zdaj to lahko končno izpeljali.


Courteney Cox, ki je v seriji igrala Monico, je imela med samoizolacijo končno čas, da si pogleda vse epizode Prijateljev, kar je razkrila marca v šovu Jimmyja Kimmla.

Prijatelji
Trendi Prijatelji se vračajo!

Marta Kauffman, ena od ustvarjalk ene najbolj priljubljenih in gledanih serij vseh časov, je potrdila: novo, posebno epizodo Prijateljev bodo začeli snemati avgusta. "Upamo, da bomo končno lahko začeli, če le ne bo drugega vala in bodo studii odprti," je sporočila.

Ponovno združitev šesterice si je želelo veliko oboževalcev, ki jo pričakujejo že več let. Vmes je bilo veliko namigovanj in govoric o novih snemanjih, a so se vse izkazale za neresnične.

Februarja letos pa so končno potrdili: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer bodo po več kot 15 letih spet skupaj na snemanju.

Marta Kauffman je potrdila, da se bo snemanje najverjetneje začelo avgusta. | Foto: Getty Images Marta Kauffman je potrdila, da se bo snemanje najverjetneje začelo avgusta. Foto: Getty Images

Razočaranje, saj ne bodo igrali likov, temveč sami sebe

Navdušenje nad vrnitvijo pa je rahlo splahnelo, ko so sporočili, da glavni igralci ne bodo igrali likov Monice, Rossa, Chandlerja, Rachel, Joeyja in Pheobe, temveč sami sebe.

"Da bi se izognili napačni razlagi, hočemo razjasniti, kaj pomeni ta posebna epizoda. To ne bo nova, originalna epizoda, del serije. Zasedba bo igrala sama sebe, ne priljubljenih likov," so sporočili iz produkcijske hiše HBO.

Posebno epizodo si bo mogoče ogledati na platformi HBO Max, točen datum premiere pa še ni znan.

Lisa, Matthew, David, Matt, Jennifer in Courteney v posebni epizodi ne bodo igrali likov iz Prijateljev, temveč sebe. | Foto: Getty Images Lisa, Matthew, David, Matt, Jennifer in Courteney v posebni epizodi ne bodo igrali likov iz Prijateljev, temveč sebe. Foto: Getty Images

Priljubljeno TV-serijo so na TV-zaslonih predvajali med letoma 1994 in 2004, finalno epizodo pa si je samo v ZDA ogledalo več kot 52 milijonov gledalcev, s čimer je bila to najbolj gledana epizoda v tistem času.

Prijatelji
Novice Umaknili so legendarno nanizanko, kako dolgo še v Sloveniji?
Ne spreglejte