Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 9. 2023,
13.15

Osveženo pred

7 mesecev, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,24

Natisni članek

Ameriška grozljivka Kim Kardashian

Petek, 22. 9. 2023, 13.15

7 mesecev, 1 teden

Kim Kardashian v znani TV-seriji: kako se je odrezala kot igralka?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,24
AHS Delicate | Foto Profimedia

Foto: Profimedia

Od pohval do posmeha: tako bi lahko povzeli prve odzive na resničnostno zvezdnico, ki ima eno od glavnih vlog v novi sezoni serije Ameriška grozljivka.

Če privzamemo, da Kim Kardashian v resničnostnih šovih ne igra, potem je njena vloga v antologijski seriji Ameriška grozljivka (American Horror Story) ena prvih, nedvomno pa ena največjih do zdaj.

V 12. sezoni Ameriške grozljivke ima eno od glavnih vlog, igra Siobhan, piarovko igralke Anne, ki jo je upodobila Emma Roberts. Zgodba tokratne sezone spominja na premiso filma Rosemaryjin otrok (Rosemary's Baby), že od same napovedi, da bo v njej igrala tudi Kim Kardashian, pa se vsi ukvarjajo s tem, kako se bo odrezala.

Po ogledu prvega dela, ki je na kanalu FX in platformi Hulu premiero dočakal ta teden, je bila večina zapisov kritikov pričakovano posvečena igri Kim Kardashian. In večina ji je presenetljivo naklonjena - s pridržkom, da tako ali tako niso pričakovali preveč.

"Kim Kardashian je daleč najboljši del te sezone, zaradi nje jo bo vredno gledati," so zapisali pri The Daily Beast. "Zaradi njene izumetničene igre in znanega obraza bo serijo morda težko jemati povsem resno, toda morda potrebuje prav to - sezono, ki se ne jemlje resno, ampak je preprosto zabavna."

AHS Delicate | Foto: Profimedia Foto: Profimedia

"Kakšna je njena igra? Odlično je zadela ambiciozno in tekmovalno osebnost, kakršne so v zabavni industriji," so jo pohvalili pri Deadline, "zdi se, kot da pri tem posnema svojo mamo in menedžerko Kris Jenner. Je popolna izbira za to vlogo, zato se prenehajte razburjati - saj ne igra v Shakespearjevi igri."

Javnost pa je bila po drugi strani manj prizanesljiva, mnogi so bili mnenja, da je vlogo dobila le zaradi svoje prepoznavnosti, ne pa igralskega talenta. "Vsak stavek izgovori enako brezizrazno. Preprosto zanič je. Žal mi je za vse nadarjene igralce in igralke, ki so morali delati z njo," je komentirala neka spletna uporabnica, drug uporabnik pa je pribil: "Družina Kardashian JE ameriška grozljivka."

Oglejte si še:

Kim Kardashian in Kanye West
Trendi Ločenca Kim Kardashian in Kanye West skupaj na nogometni tekmi #foto
Kardashian
Trendi Posnetki iz zraka razkrivajo nor vozni park Kim Kardashian #video
Kim Kardashian
Trendi Kim Kardashian presenetila z novico, da bo postala igralka
Ne spreglejte