Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 8. 2024,
11.15

Osveženo pred

1 ura, 51 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,01
koncert Janet Jackson

Natisni članek

Petek, 23. 8. 2024, 11.15

1 ura, 51 minut

Janet Jackson prihaja v Evropo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,01
Janet Jackson | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Pop zvezdnica Janet Jackson se jeseni odpravlja na evropsko turnejo, v okviru katere bo nastopila v Belgiji, Franciji, Nemčiji, na Nizozemskem in v Veliki Britaniji.

Z več kot 180 milijoni prodanimi ploščami je 58-letna Janet Jackson, mlajša sestra kralja popa Michaela Jacksona, ki je umrl leta 2009, ena najuspešnejših pevk vseh časov. Je dobitnica petih grammyjev, dveh emmyjev in zlatega globusa.

Evropsko turnejo bo začela 25. septembra v Parizu, nato bo med drugim nastopila v Birminghamu, Londonu, Antwerpnu, Münchnu in Amsterdamu, zadnji koncert v okviru evropske turneje pa bo 13. oktobra v Glasgowu.

Po evropski turneji so bo vzela krajši premor, nato pa od konca decembra za več tednov nastopala še na odru v ameriškem igralniškem mestu Las Vegas.

"To bo zelo zabavno in veselim se, da bom z vami preživela prihod novega leta," je Jackson svojim oboževalcem sporočila v objavi na enem od družbenih omrežij in pri tem napovedala več nastopov v lasvegaškem Resorts World, ki lahko sprejme 5000 gostov. Od 30. decembra do sredine februarja je predvidenih deset koncertov.

Ne spreglejte