Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 7. 2023,
12.26

Osveženo pred

9 mesecev, 3 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,83

Natisni članek

fičko film Borut Pahor Tom Cruise Misija Nemogoče

Torek, 11. 7. 2023, 12.26

9 mesecev, 3 tedne

Borut Pahor po katrci spet v fičku #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,83
Borut Pahor, premiera Misija: Nemogoče | Borut Pahor si je na veliki premieri akcije Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del podrobno ogledoval rumenega fička. Se bo po katri odločil za nakup še enega starodobnika? | Foto Mediaspeed

Borut Pahor si je na veliki premieri akcije Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del podrobno ogledoval rumenega fička. Se bo po katri odločil za nakup še enega starodobnika?

Foto: Mediaspeed

V Ljubljani je bila v ponedeljek velika premiera filma Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del. Premiere v Sloveniji se je poleg nekaterih drugih znanih obrazov udeležil nekdanji slovenski predsednik Borut Pahor, ki si je podrobno ogledoval tam razstavljenega fička, avtomobil, kakršnega je nekoč že imel v lasti.

V Slovenijo je prišel sedmi film franšize Misija: Nemogoče, veliko premiero so priredili v ljubljanskem kinu Cineplexx, zdaj pa se film s Tomom Cruisom v glavni vlogi seli na platna po vsej Sloveniji.

Fotogalerija
1 / 6

Premiere v Ljubljani se je udeležil tudi nekdanji predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ki ga je pred ogledom filma zanimal predvsem razstavljeni fičko rumene barve, pred in v katerem se je tudi fotografiral. Tokrat pa Pahor zgodbe filma Misija: Nemogoče ljubiteljem ni predčasno razkril, kot je storil v nekaterih svojih preteklih objavah, ko je obiskal premiere filmov.

Fička je tako kot katrco Pahor nekoč že imel v lasti. Ali ga je fičko ponovno navdušil in se bo odločil za njegov nakup, Pahor ni razkril. | Foto: Mediaspeed Fička je tako kot katrco Pahor nekoč že imel v lasti. Ali ga je fičko ponovno navdušil in se bo odločil za njegov nakup, Pahor ni razkril. Foto: Mediaspeed

Se bo Pahor odločil za fička?

Ko je Borut Pahor februarja letos še zbiral denar v svoji akciji Katra za dober namen, je v svoji drugi videooceni katre med vožnjo pojasnil tudi, zakaj je fičo, ki ga je tudi nekoč že imel, primernejši za ljubezen kot katra. "V fiču se da sedeže čudovito naprej in imaš lahko ljubezen brez težav. V katri to ni tako enostavno, ker se sedeži ne podirajo, se pa podre zadnja klop in to omogoča nekaj več udobja ... za te zadeve," je takrat povedal Pahor.

Za zdaj Pahor še ni razkril, ali se bo po katri spet odločil za nakup fička.

Oglejte si še:

Borut Pahor
Trendi Borut Pahor: Katra je za ljubezen slabši avto kot fičo, ker se sedeži ne podirajo #video
Tom Crusie, igralec
Trendi Mladostni Tom Cruise med oboževalci v Rimu #foto #video

 

 

Ne spreglejte