Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 7. 2018,
14.13

Osveženo pred

4 leta, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,39

Natisni članek

James Cameron znanstvena fantastika film priporočila TV Telekoma Slovenije

Petek, 6. 7. 2018, 14.13

4 leta, 6 mesecev

TV-priporočila

ZF-TV ali vsa ta fantastična znanstvena fantastika #foto #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,39
TV Znanstvena fantastika

Na malih zaslonih smo poiskali 33 najboljših, najodmevnejših in najzanimivejših predstavnikov znanstvenofantastičnega žanra – od ZF-klasike Solaris do povsem sveže priredbe romana Fahrenheit 451.

Ljudje S3
Trendi Kakšna je prihodnost umetne inteligence? #video

Avatar (2009)

S tremi oskarji nagrajen ZF-spektakel Jamesa Camerona spremlja paraliziranega marinca (Sam Worthington), ki na oddaljenem planetu dobi novo telo in novo dekle (Zoe Saldana). Najdonosnejši film vseh časov, ki je premaknil meje posebnih učinkov. • Film je na voljo v videoteki DKino. | Foto: S tremi oskarji nagrajen ZF-spektakel Jamesa Camerona spremlja paraliziranega marinca (Sam Worthington), ki na oddaljenem planetu dobi novo telo in novo dekle (Zoe Saldana). Najdonosnejši film vseh časov, ki je premaknil meje posebnih učinkov. • Film je na voljo v videoteki DKino.

Ognjeni obroč (Pacific Rim, 2013)

Akcijski ZF-spektakel letošnjega prejemnika oskarjev za najboljši film in režijo Guillerma del Tora (Favnov labirint, Oblika vode) prikazuje apokaliptičen boj med velikanskimi pošastmi in roboti, ki jih upravljajo posebej izurjeni piloti. • V nedeljo, 1. 7., ob 20. uri na Kino.* │ Tudi v videoteki DKino. | Foto: Akcijski ZF-spektakel letošnjega prejemnika oskarjev za najboljši film in režijo Guillerma del Tora (Favnov labirint, Oblika vode) prikazuje apokaliptičen boj med velikanskimi pošastmi in roboti, ki jih upravljajo posebej izurjeni piloti. • V nedeljo, 1. 7., ob 20. uri na Kino.* │ Tudi v videoteki DKino.

John Carter (2012)

Stotnik John Carter se čudežno znajde na Marsu, kjer odigra pomembno vlogo v vojni na tem planetu. Z novimi sposobnostmi se v epskih bitkah izkaže za junaka, kot mu je bilo to vedno usojeno. Visokoproračunska priredba klasičnega romana Edgarja Ricea Burroughsa. • V četrtek, 12. 7., ob 14.35 na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Stotnik John Carter se čudežno znajde na Marsu, kjer odigra pomembno vlogo v vojni na tem planetu. Z novimi sposobnostmi se v epskih bitkah izkaže za junaka, kot mu je bilo to vedno usojeno. Visokoproračunska priredba klasičnega romana Edgarja Ricea Burroughsa. • V četrtek, 12. 7., ob 14.35 na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Elizij (Elysium, 2013)

Leta 2154 obstajata dva razreda ljudi: skrajno bogati živijo na orbitalni vesoljski postaji Elizij, vsi drugi pa životarijo na prenaseljeni onesnaženi Zemlji. Umirjajoči tovarniški delavec (Matt Damon) se upre temu sistemu. • Na voljo v videoteki DKino. | Foto: Leta 2154 obstajata dva razreda ljudi: skrajno bogati živijo na orbitalni vesoljski postaji Elizij, vsi drugi pa životarijo na prenaseljeni onesnaženi Zemlji. Umirjajoči tovarniški delavec (Matt Damon) se upre temu sistemu. • Na voljo v videoteki DKino.

Ultimativen vodnik po televizijski džungli
Trendi Ultimativen vodnik po televizijski džungli #foto #video

Prihod (Arrival, 2016)

Amy Adams in Jeremy Renner v ZF-drami Denisa Villeneuva (Sicario, Iztrebljevalec 2049) o izzivih prvega stika z Nezemljani. Film je prejel oskarja za najboljšo montažo zvoka, nominiran pa je bil še v sedmih kategorijah, tudi za najboljšo režijo in celovečerec leta. • V sredo, 4. 7., ob 12.30 na Cinemax 2.* │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Amy Adams in Jeremy Renner v ZF-drami Denisa Villeneuva (Sicario, Iztrebljevalec 2049) o izzivih prvega stika z Nezemljani. Film je prejel oskarja za najboljšo montažo zvoka, nominiran pa je bil še v sedmih kategorijah, tudi za najboljšo režijo in celovečerec leta. • V sredo, 4. 7., ob 12.30 na Cinemax 2.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Medzvezdje (Interstellar, 2014)

Z oskarjem za najboljše vizualne učinke nagrajen spektakel kultnega Christopherja Nolana z Matthewom McConaugheyjem v vlogi vodje skupine Nasinih raziskovalcev, ki se podajo na najpomembnejšo odpravo v zgodovini človeštva. V filmu igrajo še Anne Hathaway, Jessica Chastain, Casey Affleck in Michael Caine. • Na voljo v videoteki DKino. | Foto: Z oskarjem za najboljše vizualne učinke nagrajen spektakel kultnega Christopherja Nolana z Matthewom McConaugheyjem v vlogi vodje skupine Nasinih raziskovalcev, ki se podajo na najpomembnejšo odpravo v zgodovini človeštva. V filmu igrajo še Anne Hathaway, Jessica Chastain, Casey Affleck in Michael Caine. • Na voljo v videoteki DKino.

Gravitacija (Gravity, 2016)

Sandra Bullock in George Clooney v napeti mojstrovini Alfonsa Cuaróna, ki gledalca posesa v neskončno in neizprosno prostranost vesolja. Absolutni zmagovalec 86. podelitve oskarjev je prejel sedem zlatih kipcev, tudi tistega za režijo. • V soboto, 7. 7., ob 21.50 na POP TV.* │ Na voljo tudi v videoteki DKino. | Foto: Sandra Bullock in George Clooney v napeti mojstrovini Alfonsa Cuaróna, ki gledalca posesa v neskončno in neizprosno prostranost vesolja. Absolutni zmagovalec 86. podelitve oskarjev je prejel sedem zlatih kipcev, tudi tistega za režijo. • V soboto, 7. 7., ob 21.50 na POP TV.* │ Na voljo tudi v videoteki DKino.

Marsovec (The Martian, 2015)

Matt Damon v hvaljeni vesoljski pustolovščini Ridleyja Scotta igra astronavta, ki obtiči na Marsu. Ob pičlih zalogah se mora zanesti na lastno iznajdljivost in razsodnost duha, da preživi in se domisli, kako tiste na Zemlji opozoriti, da je še živ. Sedem nominacij za oskarja, tudi za najboljši film leta. • Na voljo v videoteki DKino. | Foto: Matt Damon v hvaljeni vesoljski pustolovščini Ridleyja Scotta igra astronavta, ki obtiči na Marsu. Ob pičlih zalogah se mora zanesti na lastno iznajdljivost in razsodnost duha, da preživi in se domisli, kako tiste na Zemlji opozoriti, da je še živ. Sedem nominacij za oskarja, tudi za najboljši film leta. • Na voljo v videoteki DKino.

Novice Gledali smo Marsovca. Kako zvesto se film drži znanstvenih dejstev?

Trilogija Planet opic (Planet of the Apes)

Hvaljena trilogija o uporu inteligentnih opic proti človeštvu, s katero je znamenita ZF-franšiza vstala od mrtvih. V prvem delu izvemo, kaj je šlo narobe, v nadaljevanju opice pod vodstvom Cezarja (Andy Serkis) ogroža človeška tolpa, v tretjem delu pa spremljamo odločilno bitko za planet. Vzpon Planeta opic (2011) in Vojna za Planet opic (2017): v torek, 10. 7., ob 19.00/20.45 na HBO 2.* (Oba filma sta na voljo tudi na HBO OD/GO.) │Film Zora Planeta opic (2014) je na voljo v videoteki DKino. | Foto: Hvaljena trilogija o uporu inteligentnih opic proti človeštvu, s katero je znamenita ZF-franšiza vstala od mrtvih. V prvem delu izvemo, kaj je šlo narobe, v nadaljevanju opice pod vodstvom Cezarja (Andy Serkis) ogroža človeška tolpa, v tretjem delu pa spremljamo odločilno bitko za planet. Vzpon Planeta opic (2011) in Vojna za Planet opic (2017): v torek, 10. 7., ob 19.00/20.45 na HBO 2.* (Oba filma sta na voljo tudi na HBO OD/GO.) │Film Zora Planeta opic (2014) je na voljo v videoteki DKino.

Trilogija Možje v črnem (Men in Black)

Akcijska komična trilogija spremlja posebna agenta tajne službe mož v črnem (Tommy Lee Jones, Will Smith), ki na Zemlji spremljata dejavnosti vesoljcev. • Možje v črnem (1997) in Možje v črnem 2 (2002): v ponedeljek, 9. 7., ob 11.40/13.15 na HBO.* (Oba filma sta na voljo tudi na HBO OD/GO.) │Film Možje v črnem 3 (2012) je na voljo v videoteki DKino. | Foto: Akcijska komična trilogija spremlja posebna agenta tajne službe mož v črnem (Tommy Lee Jones, Will Smith), ki na Zemlji spremljata dejavnosti vesoljcev. • Možje v črnem (1997) in Možje v črnem 2 (2002): v ponedeljek, 9. 7., ob 11.40/13.15 na HBO.* (Oba filma sta na voljo tudi na HBO OD/GO.) │Film Možje v črnem 3 (2012) je na voljo v videoteki DKino.

Dan neodvisnosti (1996) in Dan neodvisnosti: Nova grožnja (2016)

Na Zemljo prispejo vesoljci, a je kmalu jasno, da nimajo dobrih namenov in da bodo v nekaj dneh iztrebili človeštvo. Seveda če jim tega ne preprečijo preživeli ljudje, oboroženi s slabšo tehnologijo, iznajdljivostjo in pogumom. V nadaljevanju se zgodba ponovi. • Filma sta na voljo v videoteki DKino. | Foto: Na Zemljo prispejo vesoljci, a je kmalu jasno, da nimajo dobrih namenov in da bodo v nekaj dneh iztrebili človeštvo. Seveda če jim tega ne preprečijo preživeli ljudje, oboroženi s slabšo tehnologijo, iznajdljivostjo in pogumom. V nadaljevanju se zgodba ponovi. • Filma sta na voljo v videoteki DKino.

Fahrenheit 451 (2018)

Dobrodošli v prihodnost, kjer so mediji omama za ljudstvo, zgodovino pa spreminjajo "gasilci", ki namesto gašenja požarov sežigajo prepovedane knjige. V sodobni filmski priredbi slovitega romana Raya Bradburyja igrata Michael B. Jorda in Michael Shannon. • V torek, 3. 7., ob 20.35 na HBO 2.* │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Dobrodošli v prihodnost, kjer so mediji omama za ljudstvo, zgodovino pa spreminjajo "gasilci", ki namesto gašenja požarov sežigajo prepovedane knjige. V sodobni filmski priredbi slovitega romana Raya Bradburyja igrata Michael B. Jorda in Michael Shannon. • V torek, 3. 7., ob 20.35 na HBO 2.* │ Tudi na HBO OD/GO.

DKino trilogije
Trendi Trilogije, ki jih ne boste mogli zavrniti #video

Osmi potnik: Zaveza (Alien: Covenant, 2017)

Posadka vesoljske ladje obtiči na tujem planetu, ki je videti kot neokrnjeni raj – vendar je v resnici temačen, nevaren svet. Tam odkrijejo grožnjo, ki presega njihovo najbolj divjo domišljijo. Film, s katerim se je Ridley Scott vrnil k žanru in franšizi, ki ju je pomagal ustvariti. • V nedeljo, 1. 7., ob 23.35 na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Posadka vesoljske ladje obtiči na tujem planetu, ki je videti kot neokrnjeni raj – vendar je v resnici temačen, nevaren svet. Tam odkrijejo grožnjo, ki presega njihovo najbolj divjo domišljijo. Film, s katerim se je Ridley Scott vrnil k žanru in franšizi, ki ju je pomagal ustvariti. • V nedeljo, 1. 7., ob 23.35 na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Planet teme (Pitch Black, 2000)

Akcijska ZF-grozljivka spremlja posadko tovornega vesoljskega plovila, ki v zapor prevaža nevarnega zločinca Richarda B. Riddicka (Vin Diesel). Ko mora plovilo zasilno pristati na navidezno osamljenem planetu, Riddick pobegne. • V torek, 3. 7., ob 23.55 na FOX Movies.* | Foto: Akcijska ZF-grozljivka spremlja posadko tovornega vesoljskega plovila, ki v zapor prevaža nevarnega zločinca Richarda B. Riddicka (Vin Diesel). Ko mora plovilo zasilno pristati na navidezno osamljenem planetu, Riddick pobegne. • V torek, 3. 7., ob 23.55 na FOX Movies.*

Sledi življenja (Life, 2017)

Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds in Rebecca Ferguson v ZF-grozljivki o skupini astronavtov, ki mora na mednarodni vesoljski postaji proučiti neznan organizem, za katerega se izkaže, da je iztrebil življenje na Marsu. • V nedeljo, 15. 7., ob 3. uri na HBO 2.* │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds in Rebecca Ferguson v ZF-grozljivki o skupini astronavtov, ki mora na mednarodni vesoljski postaji proučiti neznan organizem, za katerega se izkaže, da je iztrebil življenje na Marsu. • V nedeljo, 15. 7., ob 3. uri na HBO 2.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Zadnji dnevi (Los Últimos Días, 2013)

Po Zemlji se širi skrivnostna epidemija. Človeštvo razvije neracionalni strah pred odprtim prostorom, ki povzroči takojšnjo smrt. Ko Barcelono zajame kaos, se Mark odpravi iskat Julijo, svoje pogrešano dekle – ne da bi stopil na odprto. • V sredo, 11. 7., ob 11.10 na CineStar TV. | Foto: Po Zemlji se širi skrivnostna epidemija. Človeštvo razvije neracionalni strah pred odprtim prostorom, ki povzroči takojšnjo smrt. Ko Barcelono zajame kaos, se Mark odpravi iskat Julijo, svoje pogrešano dekle – ne da bi stopil na odprto. • V sredo, 11. 7., ob 11.10 na CineStar TV.

Oblika vode
Trendi Oblika vode (The Shape of Water)

Stroj (Ex Machina)

Mlad računalniški programer (Domhnall Gleeson) dobi priložnost, da preživi teden dni v domovanju internetnega magnata (Oscar Isaac) in preizkusi njegovo najnovejšo stvaritev – napredno umetno inteligenco v telesu lepe androidke Ave (Alicia Vikander). Oskar za najboljše posebne učinke. • Na voljo v videoteki DKino. | Foto: Mlad računalniški programer (Domhnall Gleeson) dobi priložnost, da preživi teden dni v domovanju internetnega magnata (Oscar Isaac) in preizkusi njegovo najnovejšo stvaritev – napredno umetno inteligenco v telesu lepe androidke Ave (Alicia Vikander). Oskar za najboljše posebne učinke. • Na voljo v videoteki DKino.

Gattaca (1997)

V prihodnosti človekovo življenje določa genski inženiring. Mladenič (Ethan Hawke) prevzame lažno identiteto gensko popolnega moškega (Jude Law), da bi postal astronavt, vendar preiskava umora grozi, da bo razkrinkala njegovo prevaro. • V nedeljo, 1. 7., ob 18.10 na Cinemax.* │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: V prihodnosti človekovo življenje določa genski inženiring. Mladenič (Ethan Hawke) prevzame lažno identiteto gensko popolnega moškega (Jude Law), da bi postal astronavt, vendar preiskava umora grozi, da bo razkrinkala njegovo prevaro. • V nedeljo, 1. 7., ob 18.10 na Cinemax.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Anon (2018)

V svetu brez zasebnosti in kriminala detektiv (Clive Owen) spozna anonimno dekle (Amanda Seyfried), ki ogrozi obstoj družbenega reda. Ta ZF-triler je, tako kot Gattaco, režiral za oskarja nominiran scenarist Trumanovega šova Andrew Niccol. • Film je na voljo v videoteki DKino in na TViN. | Foto: V svetu brez zasebnosti in kriminala detektiv (Clive Owen) spozna anonimno dekle (Amanda Seyfried), ki ogrozi obstoj družbenega reda. Ta ZF-triler je, tako kot Gattaco, režiral za oskarja nominiran scenarist Trumanovega šova Andrew Niccol. • Film je na voljo v videoteki DKino in na TViN.

Johnny Mnemonic (1995)

Keanu Reeves mora na varno odnesti 320 gigabajtov pomembnih informacij, ki so shranjeni v njegovih možganih. Za petami so mu jakuze in pobesneli kiborg, nalogo pa mora dokončati v 24 urah, sicer bo zaradi prevelike količine podatkov umrl. • V torek, 10. 7., ob 21.50 na Kanal A.* | Foto: Keanu Reeves mora na varno odnesti 320 gigabajtov pomembnih informacij, ki so shranjeni v njegovih možganih. Za petami so mu jakuze in pobesneli kiborg, nalogo pa mora dokončati v 24 urah, sicer bo zaradi prevelike količine podatkov umrl. • V torek, 10. 7., ob 21.50 na Kanal A.*

Moč S5
Trendi Moč denarja, seksa in mamil v svetu 50 Centa #video

Polnočna posebnost (Midnight Special, 2014)

Za zlatega berlinskega medveda nominirana znanstvenofantastična drama Jeffa Nicholsa o dečku z nadnaravnimi sposobnostmi, ki ga poskuša oče (Michael Shannon) zavarovati pred vladnimi službami in fanatično versko sekto. V filmu igrajo še Adam Driver, Kirsten Dunst in Joel Edgerton. • V petek, 6. 7., ob 18.05 na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Za zlatega berlinskega medveda nominirana znanstvenofantastična drama Jeffa Nicholsa o dečku z nadnaravnimi sposobnostmi, ki ga poskuša oče (Michael Shannon) zavarovati pred vladnimi službami in fanatično versko sekto. V filmu igrajo še Adam Driver, Kirsten Dunst in Joel Edgerton. • V petek, 6. 7., ob 18.05 na HBO.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Super 8 (2011)

J. J. Abrams (Vojna zvezd: Sila se prebuja) predstavlja skrivnostno zgodbo skupine otrok, ki so med snemanjem amaterskega filma priča osupljivemu iztirjenju vojaškega vlaka. Iz enega od vagonov pa pobegne nekaj nepredstavljivega ... • Na voljo v videoteki DKino. | Foto: J. J. Abrams (Vojna zvezd: Sila se prebuja) predstavlja skrivnostno zgodbo skupine otrok, ki so med snemanjem amaterskega filma priča osupljivemu iztirjenju vojaškega vlaka. Iz enega od vagonov pa pobegne nekaj nepredstavljivega ... • Na voljo v videoteki DKino.

Pošasti (Monsters, 2010)

Šest let po invaziji Nezemljanov, ki je na Zemljo prinesla nove oblike življenja, ciničen novinar privoli, da bo pretresenega ameriškega turista spremil prek okuženega območja v Mehiki na varno do ameriške meje. • V nedeljo, 8. 7., ob 21.30 na Planet 2.* | Foto: Šest let po invaziji Nezemljanov, ki je na Zemljo prinesla nove oblike življenja, ciničen novinar privoli, da bo pretresenega ameriškega turista spremil prek okuženega območja v Mehiki na varno do ameriške meje. • V nedeljo, 8. 7., ob 21.30 na Planet 2.*

Solaris (1972)

Ovdovelega psihologa pošljejo na vesoljsko postajo v orbiti planeta Solaris, da bi preiskal skrivnostno smrt zdravnika in ugotovil vzrok za umske težave čedalje manj številčne posadke tamkajšnjih kozmonavtov. Mojstrovina Andreja Tarkovskega je prejela glavno nagrado žirije na festivalu v Cannesu. • V sredo, 4. 7., ob 13.40 na FOX Movies.* | Foto: Ovdovelega psihologa pošljejo na vesoljsko postajo v orbiti planeta Solaris, da bi preiskal skrivnostno smrt zdravnika in ugotovil vzrok za umske težave čedalje manj številčne posadke tamkajšnjih kozmonavtov. Mojstrovina Andreja Tarkovskega je prejela glavno nagrado žirije na festivalu v Cannesu. • V sredo, 4. 7., ob 13.40 na FOX Movies.*

Rdeči vrabec
Trendi Rdeči vrabec (Red Sparrow)

Večno sonce brezmadežnega uma (Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 2004)

Moški izve, da si je njegovo bivše dekle z eksperimentalnim postopkom dalo izbrisati spomine nanj, in se odloči, da bo enako storil tudi sam. V kultnem filmu Michela Gondryja se po labirintu spominov sprehajata Jim Carrey in Kate Winslet. • V ponedeljek, 9. 7., ob 20.30 na TV 1000.* | Foto: Moški izve, da si je njegovo bivše dekle z eksperimentalnim postopkom dalo izbrisati spomine nanj, in se odloči, da bo enako storil tudi sam. V kultnem filmu Michela Gondryja se po labirintu spominov sprehajata Jim Carrey in Kate Winslet. • V ponedeljek, 9. 7., ob 20.30 na TV 1000.*

Na robu jutrišnjega dne (Edge of Tomorrow, 2014)

Izjemno hvaljen akcijski ZF-triler Douga Limana (Kdo je Bourne?) s Tomom Cruisom v vlogi vojaka, ki se v bitki z Nezemljani znajde v časovni zanki, s pomočjo katere poskuša premagati nasprotnika. Cruisu ob strani stoji Emily Blunt. • Na voljo v videoteki DKino. | Foto: Izjemno hvaljen akcijski ZF-triler Douga Limana (Kdo je Bourne?) s Tomom Cruisom v vlogi vojaka, ki se v bitki z Nezemljani znajde v časovni zanki, s pomočjo katere poskuša premagati nasprotnika. Cruisu ob strani stoji Emily Blunt. • Na voljo v videoteki DKino.

Potniki (Passengers, 2016)

Jennifer Lawrence in Chris Pratt v ZF-spektaklu režiserja Igre imitacije o potnikih vesoljske ladje, ki se med potovanjem na oddaljen planet prezgodaj prebudita iz hibernacije. Film je bil nominiran za oskarja za najboljšo filmsko glasbo (Thomas Newman) in najboljšo scenografijo. • V nedeljo, 8. 7., ob 20. uri na Cinemax.* │ Tudi na HBO OD/GO. | Foto: Jennifer Lawrence in Chris Pratt v ZF-spektaklu režiserja Igre imitacije o potnikih vesoljske ladje, ki se med potovanjem na oddaljen planet prezgodaj prebudita iz hibernacije. Film je bil nominiran za oskarja za najboljšo filmsko glasbo (Thomas Newman) in najboljšo scenografijo. • V nedeljo, 8. 7., ob 20. uri na Cinemax.* │ Tudi na HBO OD/GO.

Zadnji udarec (Deep Impact, 1998)

Ko 14-letnik na zabavi šolskega astronomskega kluba odkrije komet, niti ne pomisli, da se je začelo zadnje poglavje v zgodovini človeštva. Komet je namreč podoben tistemu, ki je pred 65 milijoni let izbrisal dinozavre z našega planeta. • V ponedeljek, 2. 7., ob 10.25 na Kino.* | Foto: Ko 14-letnik na zabavi šolskega astronomskega kluba odkrije komet, niti ne pomisli, da se je začelo zadnje poglavje v zgodovini človeštva. Komet je namreč podoben tistemu, ki je pred 65 milijoni let izbrisal dinozavre z našega planeta. • V ponedeljek, 2. 7., ob 10.25 na Kino.*

Fahrenheit 451
Trendi Zvezdnik Črnega panterja v sodobni priredbi slovitega distopičnega romana #video

Na koncu vas vabimo k ogledu napovednika najdonosnejšega filma vseh časov – Cameronovega Avatarja.

Programska mesta na televiziji Telekoma Slovenije

PROGRAM: PROGRAMSKO MESTO: OGLED NAZAJ?*
Videoteka DKINO 5  
Planet TV │Planet HD 3│13 DA
Planet 2 │Planet 2 HD 22│24 DA
Planet PLUS │ Planet PLUS HD 21│23 DA
HBO On Demand │HBO GO 203│240  
HBO │ HBO 2 │ HBO 3 6 in 201 │ 204 │ 206 DA
Cinemax │ Cinemax 2 208 │ 209 DA
Kino 219│ 220 (HD) DA
FOX Movies 216│ 217 (HD) DA
AMC 232 │ 246 (HD) NE
CineStar TV 223 NE
POP TV 4 │ 14 (HD) DA
TV 1000 705 DA
Kanal A 8 │ 15 (HD) DA

*Možnost sedemdnevnega ogleda za nazaj velja za linearne programe.


Ne spreglejte