SiolNET. Trendi Film in TV
0,17

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zdaj je uradno: letos ne bomo dočakali težko pričakovane združitve zasedbe Prijateljev #video

0,17

termometer

Prijatelji
Prijatelji so na malih ekranih kraljevali deset let. Foto: Getty Images

Zvezdnik serije Prijatelji Matthew Perry je z enim samim tvitom razočaral množico oboževalcev. Sporočil je namreč, da težko pričakovane ponovne združitve članov legendarne serije Prijatelji letos ne bo.

Prijatelji Trendi Nadaljevanja Prijateljev ne bo, bodo pa posneli − nekaj #video

Letošnje leto se je za oboževalce serije Prijatelji začelo s krasno novico, da se bo zasedba Prijateljev po več kot 15 letih ponovno združila pred kamerami in posnela novo epizodo. A načrti so splavali po vodi, ko je nastopila pandemija novega koronavirusa.

Snemanje bi namreč morali začeti aprila in epizodo predvajati maja, nato so združitev prestavili na avgust, jo spet prestavili, zdaj pa je Matthew Perry, eden od šestih zvezdnikov serije, sporočil, da lahko na to za letos pozabimo.

"Ponovna združitev Prijateljev je prestavljena na začetek marca. Kaže, da je pred nami aktivno leto, in to nam je všeč!"

Snemati hočejo pred občinstvom

Kmalu zatem, ko je bilo odpovedano tudi snemanje avgusta, je David Schwimmer, v seriji znan kot Ross Geller, razkril, da so vsi upali na poletno snemanje, a niso najbolj prepričani o varnosti. "Vedno smo si želeli, da bi snemali v živo pred občinstvom, kar pa vse skupaj še bolj oteži. Seveda nočemo tvegati zdravja ljudi na račun tega," je pojasnil v intervjuju za Entertainment Tonight.

Tudi Lisa Kudrow, ki igra Pheobe, je medijem dala vedeti, da si vsi želijo snemanja v živo, ne virtualno, na kar se je nekaj časa namigovalo. "Takoj smo rekli, da nismo za snemanje na daljavo, saj ta serija ne deluje tako," je sporočila.

Courteney Cox, ki je v seriji igrala Monico, je imela med spomladansko samoizolacijo končno čas, da si je pogledala vse epizode Prijateljev, kar je razkrila marca v šovu Jimmyja Kimmla.

Sicer pa je navdušenje nad vrnitvijo Prijateljev rahlo splahnelo, ko je ena od treh ustvarjalcev serije Marta Kauffman sporočila, da glavni igralci ne bodo igrali likov Monice, Rossa, Chandlerja, Rachel, Joeyja in Pheobe, temveč sami sebe.

"Da bi se izognili napačni razlagi, hočemo razjasniti, kaj pomeni ta posebna epizoda. To ne bo nova, originalna epizoda, del serije. Zasedba bo igrala samo sebe, ne priljubljenih likov," so dodali v produkcijski hiši HBO.

Posebno epizodo si bo mogoče ogledati na platformi HBO Max.

Še danes ostajajo eni najbolj priljubljenih likov. Še danes ostajajo eni najbolj priljubljenih likov. Foto: Getty Images

Prijatelji so bili na sporedu deset sezon in deset let, med letoma 1994 in 2004. Zadnji del si je samo v ZDA ogledalo več kot 52 milijonov gledalcev, s čimer je bila to najbolj gledana epizoda v tistem času.

Preberite tudi:

Friends Trendi Temačna stran priljubljene pesmi iz Prijateljev #video Prijatelji, Ross Trendi Malo je manjkalo, pa bi Rossa iz Prijateljev igral nekdo drug

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin