Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
31. 12. 2016,
17.24

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08

Natisni članek

serija SiOL TV Pickbox

Sobota, 31. 12. 2016, 17.24

6 let, 6 mesecev

Začnite leto 2017 z odličnimi serijami

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,08
Januar v videoteki Pickbox

Za ljubitelje kakovostnih serij bo januar še posebej pester, saj vas bo v videoteki Pickbox na SiOL TV prav vsak dan pričakala nova epizoda ene od priljubljenih TV-uspešnic.


G. Robot (Mr. Robot)

Serije v videoteki Pickbox | Foto:

Serija spremlja Elliota, mladega briljantnega programerja, ki je svoje znanje hekerstva prignal do skrajnosti. Elliot trpi za utrujajočo antisocialno osebnostno motnjo, zato mu računalniško vdiranje v tuja življenja predstavlja edino zvezo z ljudmi. Svoje veščine uporablja kot orožje, da bi tiste, ki jih ima rad, ubranil pred ljudmi, ki jim hočejo škoditi.

Nazadnje se znajde na razpotju med vsakodnevnim delom v podjetju, ki se ukvarja s kibernetično varnostjo, in hekerskim podzemljem oziroma natančneje – skupino F-Society. Ta hoče Elliota prisiliti, da jim pomaga zrušiti najbogatejši korporativni sloj, ki poseduje vse.

Prva sezona serije je že na voljo v videoteki Pickbox na SiOL TV.

Nashville (Nashville)

Serije v videoteki Pickbox | Foto:

V Nashvillu, prestolnici country glasbe, so glasbeniki in kantavtorji v središču vrtinca svojevrstnih ambicij. Nekatere spodbujata ustvarjalnost in želja po slavi, drugi pa se borijo s pritiskom slave in se na vso moč trudijo, da bi ostali na vrhu.

Zgodba se dogaja sredi rastoče glasbene industrije Nashvilla in spremlja legendarno country pevko Rayno Jaymes, novo pevsko zvezdo Juliette Barnes in celotno skupnost glasbenikov, verzoklepcev in drugih likov v tej nori in zelo donosni industriji, med njimi Deacona, Averyja in Scarlett …

Premiera 5. sezone serije bo v petek, 6. 1. 2017.

Črna jadra (Black Sails)

Serije v videoteki Pickbox | Foto:

Piše se leto 1715 in zlati časi piratstva na Karibih so na vrhuncu. Nekdanja britanska kolonija New Providence Island, kjer vlada brezzakonje, je pod nadzorom najbolj zloglasnih piratov v zgodovini. Med njimi je tudi kapitan Flint, ki velja za najbolj groznega od vseh.

Ko se britanska mornarica začne vračati v te vode ter grozi z iztrebljanjem piratov in njihovega načina življenja, Flint združi moči z Eleanor Guthrie, hčerko krajevnega tihotapca. Skupaj skujeta načrt, kako se dokopati do največjega dobička, ki jim bo omogočil preživetje.

Premiera 4. (in zadnje) sezone serije bo 30. 1. 2017.

Manhattan (Manhattan)

Serije v videoteki Pickbox | Foto:

Serija spremlja zapleteno življenje prebivalcev Los Alamosa v Novi Mehiki, ki tekmujejo v hudi dirki izdelave jedrske bombe. Znanstveniki in njihove družine so ujeti v najbolj skrivnem mestu na svetu, kjer so se odpovedali svobodi, sprejeli kompromis v svojih zakonih in celo žrtvovali zdrav razum, da bi končali eno vojno in začeli drugo, hladno, medtem ko infiltrirani vohuni in vzdušje, prežeto s paranojo, grozijo, da bodo uničili projekt.

Premiera celotne serije bo 20. 1. 2017.

Nočni receptor (The Night Manager)

Januar v videoteki Pickbox | Foto:

Vohunska miniserija, posneta po romanu nekdanjega britanskega tajnega agenta in nagrajenega pisatelja Johna La Carréa. Glavni junak zgodbe je nekdanji vojak Jonathan Pine, ki zdaj dela kot nočni čuvaj v razkošnem hotelu v Švici in se znajde v nevarni igri, ko za britansko tajno službo vohuni za milijarderjem Richardom Roperjem.

Roper velja za pomembnega igralca v nezakoniti mednarodni trgovini z orožjem. Pine pa misli, da je odgovoren za smrt ženske, s katero se je zapletel, ko je delal v hotelu v Kairu.

Premiera celotne serije bo 1. 1. 2017.

Vstajenje (Resurrection)

Serije v videoteki Pickbox | Foto:

Jacob, fant iz Amerike, se prebudi na riževem polju na Kitajskem brez vseh dokumentov ali spomina na to, kako je prišel tja. Ve le, da je njegovo rojstno mesto Arcadia v Misuriju. Ko ga odpeljejo tja, Jacob poišče svoj dom, kjer pa živi par, ki je pred 30 leti izgubil sina Jacoba, ki se je utopil.

Čeprav sta se spremenila, Jacob v njiju prepozna svoja starša. Tisti, ki so blizu družine, in šerif Langstone, ki je pred 30 leti izgubil ženo, ki se je med reševanjem Jacoba prav tako utopila, hočejo razvozlati to nemogočo situacijo.

Obe sezoni serije bosta v videoteki Pickbox na voljo od 1. 1. 2017.

Afera (The Affair)

Serije v videoteki Pickbox | Foto:

Zgodba se nadaljuje tri leta po šokantnem priznanju na sojenju za umor Scotta Lockharta. Noah poskuša živeti naprej, a ga preteklost še naprej preganja. Tudi Alison preteklost ne pusti pri miru, ko vzgaja hči Joanie s Colom in Luiso, ki si skušata zgraditi prihodnost v Montauku.

Zdi se, da Helen nima težav, a pod uspešno kariero in družinskim življenjem obstajajo dvomi glede njenega fanta Vika, nestabilnost med njenimi otroci in občutek krivde, ki se ga ne more otresti.

Nove epizode tretje sezone serije na voljo ob ponedeljkih.

Boj s korporacijo (Incorporated)

Serije v videoteki Pickbox | Foto:

Futuristični triler produkcijske hiše Matta Damona in Bena Afflecka se dogaja v bližnji prihodnosti, v kateri imajo korporacije neomejeno moč. Sledimo mlademu direktorju, ki skriva svojo pravo identiteto, da bi se vtihotapil v zelo nevaren korporacijski svet in rešil žensko, ki jo ljubi. Kmalu bo odkril, da ni edini, ki ima skrivnosti, te pa imajo lahko usodne posledice.

Nove epizode na voljo ob četrtkih.

Kraljevska družina (The Royals)

Serije v videoteki Pickbox | Foto:

Serija se dogaja v sodobni Angliji in spremlja življenje izmišljene britanske kraljeve družine v svetu izobilja in kraljevske tradicije, kjer poskrbijo za vsako njihovo željo, hkrati pa nosi tudi občutek odgovornosti, usodo in je ves čas na očeh javnosti.

Princ Liam se je znašel v središču pozornosti po smrti starejšega brata, kar pomeni, da je zdaj prvi v vrsti za prestol. Ko kralj Simon oznani, da razmišlja o ukinitvi monarhije, bo manipulativna kraljica Helen storila vse, kar lahko, da ohrani svoj vpliv.

Nove epizode tretje sezone serije na voljo ob ponedeljkih.

Bull (Bull)

Serije v videoteki Pickbox | Foto:

Dr. Jason Bull je briljanten, šarmanten in drzen strokovnjak za človeško vedenje, ki pri svojem delu uporablja psihologijo, človeško intuicijo ter visoko tehnologijo, da bi ugotovil, kaj žene in gane porotnike, odvetnike, priče in obtožence.

Za njim stoji ekipa pomočnikov, od preiskovalcev do modnih strokovnjakov, vsi pa s svojim znanjem in veščinami pomagajo svojim strankam v sodnih procesih, kjer je veliko na kocki.

Serijo je navdušila zgodnja kariera slavnega dr. Phila, ki je nekoč vodil eno najbolj razvpitih podjetij za pravno svetovanje v sodnih procesih.

Nove epizode na voljo ob sredah.

Škorpijon (Scorpion)

Serije v videoteki Pickbox | Foto:

Napeto serijo je navdihnila resnična zgodba o čudaškem geniju Walterju O'Brienu in njegovi ekipi briljantnih neprilagojenih posameznikov, ki sestavljajo zadnjo obrambno črto proti zapleteni visokotehnološki grožnji sodobnosti. Njihovo obsežno tehnološko znanje, s katerim rešujejo tudi najbolj zapletene situacije, je navdušilo zveznega agenta Caba Galloja, s katerim si O'Brien deli temačno preteklost.

Čeprav se člani ekipe med sabo odlično razumejo, pa se v zunanjem svetu težko znajdejo, zato se zanašajo na Paige Dineen in njenega mladega nadarjenega sina, ki ji ga pomagajo razumeti. Ti piflarski geniji imajo pravzaprav popolno službo, saj lahko uporabljajo svoje zelo razvite možgane, da rešujejo državne krize ter si pomagajo vklopiti v svet.

Nove epizode na voljo ob torkih.

Januarski promocijski video videoteke Pickbox:

Vsebine Pickboxa so na voljo na programskem mestu 242* na SiOL TV, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte