SiolNET. Trendi Film in TV
0,74

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V solzah protestno zapušča idilično vasico sredi džungle

0,74

termometer

Kalu Yala drama
Foto: Planet TV/Vice

Stvari v mestu sredi džungle se zaostrujejo. Kalu Yalu, ki naj bi bila najbolj sonaravna vas na svetu, je v enem samem semestru zapustilo že 12 pripravnikov, ki so sem prišli v želji spremeniti svet in pomagati obvarovati okolje, a doživeli grenko razočaranje.

Zanimivo dokumentarno serijo Mesto sredi džungle lahko spremljate na Planet TV vsak dan od ponedeljka do petka ob 22.30. Nove epizode ne zamudite že nocoj.

Potem ko so imeli pripravniki teden oddiha, kjer so si lahko malce odpočili od gradnje mesta sredi džungle, se je ob vrnitvi znova zgodila prava drama. Dve od pripravnic sta zamujali, s čimer sta ujezili svojo mentorico Alice, ki je ena od članic osebja.

Pripravnici sta se soočili s svojo mentorico. Pripravnici sta se soočili s svojo mentorico. Foto: Planet TV/Vice

Ker jima je zagrozila, da jima ob koncu programa zaradi neresnosti ne bo napisala priporočila, se je ena od študentk razjezila in protestno izjavila, da z institucijo, kot je Kalu Yala, noče imeti nič več. "Gre za eno veliko manipulacijo," je izjavila v solzah.

Sicer pa vedno več prišlekov dvomi o iskrenih namenih ustanovitelja mesteca sredi panamskega narodnega parka Jimmyja Sticea. Za nekajtedensko bivanje tam namreč sežejo globoko v denarnico, ko pridejo na lokacijo, pa vidijo, da je realnost daleč od obljub na spletu.

Kaj se dogaja v na prvi pogled idiličnem mestu sredi džungle, preverite že nocoj v novem delu Vicelandove dokumentarne serije, ki bo na sporedu ob 22.30 na Planet TV.
Kalu Yala Trendi Je mesto sredi džungle največja prevara v zgodovini? mesto sredi dzungle Planet TV Vse več ljudi zapušča idilično mesto sredi džungle

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 11
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin