SiolNET. Trendi Film in TV
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

V kina prihaja THOR, ki prinaša veliko GROMA in še več LJUBEZNI

Oglasno sporočilo

Chris Hemsworth se vrača v vlogi Thora v novem nadaljevanju franšize s podnaslovom Ljubezen in grom.

Thor_Love and Thunder_Marvel Studios 2022 (5) | Foto:

V novi Marvelovi kino uspešnici bo Thor soočen z najtežjim potovanjem do zdaj. Podal se bo namreč na pot iskanja notranjega miru. A Thorovo upokojitev prekine galaktični morilec, poznan kot Gorr the God Butcher, ki si želi uničiti vse bogove. Thor se bo moral pri spopadu z njim obrniti na pomoč Valkyrie, Korga in svojega nekdanjega dekleta Jane Foster, ki na Thorovo veliko presenečenje nepojasnjeno naenkrat upravlja njegovo čarobno kladivo, Mjolnir, in to enako kot on sam. Skupaj se podajo v neznano avanturo, da bi odkrili razloge za Gorrovo maščevanje in ga ustavili, preden bo prepozno.

Thor_Love and Thunder_Marvel Studios 2022 (7) | Foto:

Na tem potovanju nas, gledalce, čaka izjemna doza vizualnih učinkov, premišljenih dvobojev, vse skupaj pa bo začinjeno z dobro dozo humorja ter tokrat tudi malo ljubezni. Ob Hemsworthu bodo v glavnih vlogah nastopili tudi Natalie Portman kot Jane Foster, Christian Bale kot Gorr in Russell Crowe kot Zevs.

Thor_Love and Thunder_Marvel Studios 2022 (4) | Foto:

Poleg vrhunske igralske zasedbe je skrbno izbrana tudi zasedba ustvarjalcev filma Thor: Ljubezen in grom. Pod režijo in scenarij filma se je podpisal odličen Taika Waititi. Producenta sta Kevin Feige in Brad Winderbaum, producentskemu dvojčku pa so se pridružili še Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Brian Chapek, Todd Hallowell in Chris Hemsworth. 

Thor_Love and Thunder_Marvel Studios 2022 (1) | Foto:

Vse od leta 2011 do danes se je Thor pojavil v sedmih filmih v MCU in postal prvi lik s kar štirimi samostojnimi filmi. Oboževalci Marvelovega vesolja si preprosto ne morejo zamisliti Thora brez Chrisa Hemswortha in prav tako se počuti tudi on sam, ko pravi: "Čutil sem veliko odgovornosti, ko sem vstopal v novi film s podnaslovom Ljubezen in grom, saj je Thor edini lik do zdaj, ki bo imel že četrti samostojni film, zato sem želel tokrat pristopiti k projektu drugače. In Thora upodobiti še bolje." Waititi dodaja: "En izmed najboljših vidikov ustvarjanja Marvelovih filmov je ravno ta raznolikost žanrov, ki jih pokriva. Zato smo pri filmu Thor: Ljubezen in grom šli res široko. In že po prvih vizualih in napovednikih se občinstvo veseli, kako daleč nas bo odpeljal tokrat.

300x250_THOR_SLO_KIN | Foto:
THOR: LJUBEZEN IN GROM prihaja v kina v distribuciji Blitz Slovenije predpremierno že v sredo, 6. julija.  V Cineplexxovih kinih si lahko predpremierne projekcije v sredo ogledate v sklopu Večera superjunakov, v Mariboxu pa pripravljajo Royal night.

Vstopnice so že v prodaji.

 Naročnik oglasnega sporočila je Blitz Film & Video Distribution Ltd.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin