S čim so se na Zlatih globusih mastili zvezdniki? #video

Zlati globusi se od drugih velikih podelitev filmskih in televizijskih nagrad razlikujejo (tudi) po tem, da zvezdnikom za hrano ni treba čakati do zabave po podelitvi, ampak malicajo že med prireditvijo.

S čim so se na Zlatih globusih mastili zvezdniki? #video
Foto: goldenglobes.com

V nedeljo so imeli kuharji v losangeleškem hotelu Beverly Hilton polne roke dela. Poskrbeti so morali za več kot 1.300 gostov podelitve zlatih globusov.


Preberite še:

Dežela La La veliki zmagovalec Zlatih globusov

Meryl okarala Trumpa in prejela ovacije. Tako se je odzval Trump ...

Kolegi navdušeno pozdravili Brada Pitta

S čim je nasmejal in s čim užalil Jimmy Fallon


Zvezdnikom so med podelitvijo postregli meni, ki ga je ustvaril glavni kuhar v Beverly Hiltonu Alberico Nunziata. Ta ga je opisal kot srečanje Italije in Kalifornije, kar je med drugim pomenilo solato iz rdeče in rumene pese, kitajske redkvice, rukole, kozjega sira, grenivke in pistacij za predjed, pa pljučno pečenko s parmezanovo rižoto in divjimi gobami ter čilski brancin s pirejem zelene za glavno jed.

Celoten meni:

Kaj pa so pili? Uradni šampanjec podelitve je bil Moët & Chandon, ob večerji so stregli Grand Vintage 2006 in Rose Imperial, ob tem pa še chardonnay in cabernet sauvignon iz čilske kleti Terrazas de Los Andes, ki je v lasti vinskega giganta Moët & Chandon. Mimogrede, podelitev je seveda imela tudi uradno vodo. To je bila voda Fiji, ki jo polnijo - uganili ste - na otočju Fidži.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano