Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 5. 2023,
8.50

Osveženo pred

10 mesecev, 4 tedne

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43

Natisni članek

James Bond Rebel Wilson

Sreda, 31. 5. 2023, 8.50

10 mesecev, 4 tedne

Rebel Wilson na avdiciji za vlogo v novem Bondu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,43
Rebel Wilson | Naslednji, 26. del slovite franšize je trenutno v fazi pisanja scenarija. Barbara Broccoli in Wilson sta lani poudarila, da pri iskanju novega Bonda "ne gre le za izbiro igralca za film, temveč za 'novo odkritje'". | Foto Guliverimage

Naslednji, 26. del slovite franšize je trenutno v fazi pisanja scenarija. Barbara Broccoli in Wilson sta lani poudarila, da pri iskanju novega Bonda "ne gre le za izbiro igralca za film, temveč za 'novo odkritje'".

Foto: Guliverimage

Avstralska igralka Rebel Wilson je razkrila, da se je lani prijavila na avdicijo za naslednji film o Jamesu Bondu. Zvezdnico, ki je nedavno v Cannesu predstavila svoj prihajajoči režijski prvenec The Deb, sta po pisanju filmske revije Variety na lanski podelitvi baft opazila producenta Bonda Barbara Broccoli in Michael G. Wilson.

Kot je povedala igralka za Variety, je pred podelitvijo baft, ki jo je vodila, producentom Bonda pojasnila nekaj šal, povezanih z agentom 007, zaradi česar so jo povabili na avdicijo. Ta je potekala lani, vendar je igralka "o tem, ali je vlogo dobila, govorila zadržano," piše filmska revija.

Naslednji, 26. del slovite franšize je trenutno v fazi pisanja scenarija. Barbara Broccoli in Wilson sta lani poudarila, da pri iskanju novega Bonda "ne gre le za izbiro igralca za film, temveč za 'novo odkritje'". Med imeni za vlogo tajnega agenta se v medijih omenjata Aaron Taylor-Johnson in Lucien Laviscount.

Kralj Karel III. in princ William
Trendi Prihaja nov roman o Jamesu Bondu: agent bo preprečil atentat na kralja Karla III.

Craig je Bonda odigral v petih filmih

Z zadnjim filmom o Jamesu Bondu iz leta 2021 Ni čas za smrt se je namreč od vloge legendarnega tajnega agenta poslovil igralec Daniel Craig. Bonda je odigral v petih filmih od leta 2006 naprej, zdaj pa naj bi nastopil čas za iskanje novega obraza.

Barbara Broccoli je lansko poletje izjavila, da se producenti še niso osredotočili na nobenega igralca in da bosta minili vsaj dve leti, preden bodo začeli snemati še en film o Bondu. "Nihče ne tekmuje," je tedaj dejala medijem.

Filmi o Jamesu Bondu veljajo za eno najdlje trajajočih filmskih franšiz v zgodovini kinematografije. Doslej so posneli 25 filmov, prvega, Dr. No, leta 1962.

Samo dvakrat se živi
Planet TV Režiser tega filma se je za las izognil smrti
James Bond
Planet TV Zanimivosti iz zakulisja snemanja filma o agentu 007, ki jih še ne poznate
Ian Fleming
Trendi Pred 70 leti je izšel prvi roman o Jamesu Bondu
Ne spreglejte