Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 9. 2015,
8.18

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Hugh Jackman advertorial

Torek, 22. 9. 2015, 8.18

2 meseca, 1 teden

Potovanje v deželo Nije: 3D-nijeptiči in nijekroki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Ste za fantastično potovanje po deželi Petra Pana Nije? 8. oktobra na slovenska kinoplatna prihaja predzgodba legendarnih filmov o Petru Panu, z naslovom Pan: Potovanje v deželo Nije.

Ljubitelji fantazijskih filmov že odštevajo do premiere filma Pan: Potovanje v deželo Nije, ki bo na slovenska filmska platna prijadrala 8. oktobra. Do takrat pa v pokušino ponujamo kratki prispevek o filmu s komentarji članov produkcijske ekipe in igralske zasedbe o posebnem čaru filma Pan v 3D-tehniki.

"Tehnologija 3D omogoča, da se gledalec še bolj doživeto prepusti zgodbi," je o filmu povedal režiser Joe Wright in dodal, da je želel ustvariti "hiper resnični svet, kjer je vse dovoljeno".

"Film je zaradi tehnologije 3D za otroke še bolj razburljiv, saj uporaba 3D-prizorov podkrepi zgodbo in prispeva k pripovedno moči filma," je povedal stereoskopist Chris Sparks, ki je izdelal tudi 3D-verzijo svetovnega hita Gravitacija. Tudi igralcu Hughu Jackmanu se uporaba tehnologije 3D zdi še posebej primerna za fantazijske filme: "Ni boljšega platna za 3D, kot je dežela Nije." Hugh obljublja, da bo film v vas prebudil otroško navdušenje, ne glede na to, koliko ste stari.

Kako je 12-letna sirota postal večni Peter Pan

Peter (Levi Miller) je navihani dvanajstletnik, čigar uporniške narave ni mogoče zatreti. V londonski sirotišnici, kjer živi že vse svoje življenje, ta lastnost ni dobrodošla. Neke noči ga usoda ponese iz sirotišnice v fantastični svet gusarjev, bojevnikov in vil – v fantastično deželo Nije.

Tu ga čakajo neverjetne dogodivščine in spopadi na življenje in smrt, hkrati pa skuša odkriti skrivnost svoje matere, ki ga je pred davnimi leti pustila v sirotišnici, in najti svoje mesto v tej čarobni deželi.

Pri podvigih se mu pridružita bojevnica Tiger Lily (Rooney Mara) in novi prijatelj Jakob Kljuka (Garrett Hedlund). Z njuno pomočjo mora poraziti brezsrčnega gusarja Črnobradca (Hugh Jackman), rešiti deželo Nije in odkriti svojo pravo usodo – torej postati junak, ki bo poslej znan kot Peter Pan.

Ne spreglejte