Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
5. 10. 2018,
10.51

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kino film PR članek

Petek, 5. 10. 2018, 10.51

5 let, 6 mesecev

Odštevamo: komedija Večerna šola

Oglasno sporočilo

Težko bo sesti nazaj v šolsko klop, a Kevin Hart nima druge izbire. V novi komediji z naslovom Večerna šola se bo moral spoprijeti z disleksijo in drugimi oblikami nezmožnosti učenja, če bo hotel opraviti zaključni izpit in dobiti želeno službo.

Zvezdnik Kevin Hart je znova združil moči s producentom Willom Packerjem, sodelovala sta že pri filmu Svaka pod krinko in filmih Think Like a Man, preizkusil pa se je tudi kot scenarist in producent (s svojo producentsko hišo Hartbeat Productions). Komedijo je režiral Malcolm D. Lee, sodeloval pa je tudi kot izvršni producent. Kako se bo Hart spopadal z novo učiteljico večerne šole, ki je znana po novodobnih metodah učenja in je že posumila v njegove manipulativne ideje, kako najlažje priti do izpita ter kako ravnati z ravnateljem šole, ki je bil njegov nekdanji sošolec, a nista bila v dobrih odnosih? Maščevanje, spletke, izmikanje, nenavadni načrti in še kaj bodo krojili komedijo, ki je ne gre zamuditi.

Komedija VEČERNA ŠOLA je v naših kinematografih na ogled od 27. septembra dalje.

O ZGODBI:

Uspešen prodajalec gospodinjskih aparatov Teddy Walker (Kevin Hart) se po nesrečnem spletu okoliščin znajde na cesti. Ker za obljubljeno novo službo potrebuje zaključni izpit, zaradi težav pri učenju pa srednje šole ni končal, obenem pa ne želi izgubiti še svojega dekleta, požre svoj ponos in se vpiše v večerno šolo. Predavanja večerne šole so v njegovi nekdanji srednji šoli. Skupaj z drugimi "faliranci" je prepuščen na milost in nemilost učiteljice Carrie (Tiffany Haddish), ki poučuje na nekonvencionalen način. Za nameček pa se mora soočiti še z nekdanjim sošolcem Stewartom (Taran Killam), kateremu se je Teddy v srednji šoli posmehoval, prav on pa je zdaj ravnatelj šole in se razveseli ponujene priložnosti, da se mu maščuje …

Fotogalerija
1 / 9

ZANIMIVOSTI:

  • Igralka Tiffany Haddish, ki je zaigrala učiteljico, je imela v svoji mladosti težave z učenjem in branjem, tako kot jih ima Teddy (Kevin Hart) v komediji. Igralka tako s komedijo opozarja, da je premagovanje ovir eno od sporočil, ki ga mora svet slišati.
  • V prizoru eksplozije je Harta odigral kaskader Justin Charles Evans, ki pa ga je na velikih platnih upodobil že večkrat (v filmih Svaka pod krinko in Get Hard).

IGRALSKA ZASEDBA: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Rob Riggle, Taran Killam, Romany Malco

REŽIJA: Malcolm D. LeeSCENARIJ: Kevin Hart, Harry Ratchford, Joey Wells, Matt Kellard, Nicholas Stoller, John Hamburg

PRODUCENTA: Will Packer in Kevin Hart

IZVRŠNI PRODUCENTI: Malcolm D. Lee, Preston Holmes in James Lopez

ŽANR: komedija


Naročnik oglasne vsebine je KARANTANIJA CINEMAS D.O.O.

Ne spreglejte