SiolNET. Trendi Film in TV
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najlepša Slovenka prihaja na Planet TV

2

termometer

V tokratni oddaji Raketa se bo v vlogi kandidatke za Boštjanovo sovoditeljico preizkusila uradno najlepša Slovenka, mis Slovenije Maja Cotič.

Ker so Majina strast čevlji, se bo tudi pogovor v Raketi vrtel okoli visokih petk - Sašo in Peška pa bosta v oddajo prinesla celo njeno kolekcijo čevljev! Maja Cotič je sicer tik pred diplomo na šoli za kozmetiko, zato bo v studiu poskrbela za videz fantov, medtem ko bo Majči njena pomočnica.

Dekleti bosta preobrazbo začeli z Jožetoma in jima pripravili poseben lepotni tretma, še bolj pogumen pa bo voditelj Boštjan Romih, ki se bo soočil s pravim izzivom - depilacijo. Si bo upal?

Brendijev sin bo zapel očetovo pesem V tokratni Raketi, ki bo na sporedu v nedeljo ob 20. uri, bo nastopil tudi mladi Dejan Vunjak, ki bo z Domnom Kumrom zapel pesem Ona sanja Pariz, za katero je glasbo in besedilo napisal prav Dejanov pokojni oče, legenda slovenske glasbe, Brendi.

Rebeka in Sebastjan na karnevalu Za dobro voljo bo poskrbela Rebeka Dremelj, ki se ji bo pri pesmi Karneval pridružil glasbenik in plesalec Sebastjan. Ta je namreč z mladimi plesnimi talenti naredil koreografijo za Rebekino pesem.

Nadaljeval se bo tudi natečaj Mlade zvezde Rakete. Tokrat se bosta z nastopom v živo predstavili dve novi mladi zasedbi. Ansambel Splet, ki prihaja, Benedikta in Slovenskih Konjic, je ime dobil prav zato, ker so se člani spoznali preko spleta, Trio MBM pa prihaja iz Slovenj Gradca in Celja.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin