SiolNET. Trendi Film in TV
1,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najbolje plačani TV-igralci: prva štiri mesta zasedajo piflarji Veliki pokovci

1,50

termometer

Forbes je po lestvici najbolje plačanih TV-igralk objavil še seznam najbolje plačanih TV-igralcev. Najbolj znani piflarji na svetu so pometli s konkurenco in zasedli prva štiri mesta.

Jim je odličen kot Sheldon Cooper, kar se mu pozna tudi na plači. Jim je odličen kot Sheldon Cooper, kar se mu pozna tudi na plači. Foto: Getty Images

Zvezdnik serije Veliki pokovci Jim Parsons je najbolje plačan TV-igralec v letu 2016, saj je od junija 2015 do junija 2016 zaslužil približno 22,5 milijona evrov. Na drugem mestu mu sledi soigralec iz omenjene serije Johnny Galecki z 21,2 milijona evrov, njun kolega, "pokovec" Simon Helberg, si je prislužil tretje mesto z 19,8 milijona evrov, Kunal Nayyar, ki prav tako že devet let igra znanstvenika, pa je v enakem obdobju zaslužil 19,4 milijona evrov.

Četverica najbolje plačanih TV-igralcev, Kunal Nayyar (levo), Jim Parsons, Simon Helberg in Johnny Galecki (desno), s soigralko Kaley Cuoco, ki je na ženski lestvici zasedla drugo mesto. Četverica najbolje plačanih TV-igralcev, Kunal Nayyar (levo), Jim Parsons, Simon Helberg in Johnny Galecki (desno), s soigralko Kaley Cuoco, ki je na ženski lestvici zasedla drugo mesto. Foto: Getty Images

Jim, ki je oboževalcem Velikih pokovcev bolje znan kot Sheldon Cooper, je, zanimivo, zaslužil skoraj 16 milijonov evrov manj kot Sofia Vergara, prva na lestvici najbolje plačanih TV-igralk. Njegova soigralka v seriji Kaley Cuoco se je na ženski lestvici uvrstila na drugo mesto, zaslužila je 21,8 milijona evrov.

Mark Harmon
1 / 6 Mark Harmon
2 / 6 Ty Burrell s televizijsko ženo Julie Bowen
3 / 6 Nathan Fillion
4 / 6 Jesse Tyler Ferguson
5 / 6 Ray Romano
6 / 6 Ed O'Neill

Pokovcem sledijo ...

Prvo peterico najbolje plačanih letos končuje Mark Harmon iz serije Preiskovalci na delu: NCIS (17,6 milijona evrov), sledi mu Ty Burrell iz Sodobne družine (11 milijonov evrov), Nathan Fillion iz serije Castle, Jesse Tyler Ferguson iz Sodobne družine in Ray Romano, ki služi s serijo Vinyl in stand up nastopi, pa so z 10,6 milijona evrov izenačeni. Na rep deseterice se je z 10,1 milijona evrov uvrstil stari maček Ed O'Neill, ki prav tako nastopa v Sodobni družini.

Save

Save

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin