SiolNET. Trendi Film in TV
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Miša Molk se je odzvala na ostre kritike glede spornega intervjuja

10

termometer

Miša Molk, ki je javnost razburila s svojimi neposrednimi vprašanji glede spolne usmerjenosti Mie Skrbinac, se je na družbenem omrežju Facebook odzvala na ostre kritike gledalcev. "Sva ravno govorili z Mio in ji je žal, da nima FB profila, da bi vam odgovorila. Mi je pa sporočila, da mi je hvaležna do nebes, da je lahko vse povedala in odstirala svoje strahove," je zapisala.

Kakšno je vaše mnenje o poteku intervjuja voditeljice Miše Molk z igralko Mio Skrbinac?

  • Miša Molk je z vprašanji presenetila igralko. 2281 glasov
    13,30%
  • Vprašanja v intervjuju so bila vnaprej dogovorjena. 14871 glasov
    86,70%
Oddanih 17152 glasov

Voditeljica je objavila fotografijo z vidno prestrašeno Mio Skrbinac in ob njej zapisala: "Prestrašena in ranjena na več nivojih, a vedno od družbe, v kateri živimo …" Fotografija je sprožila plaz komentarjev, več kot 130 ljudi je izrazilo svoje mnenje. Večina je še vedno prepričana, da je Miša Molk šla predaleč in da je nepričakovano in predvsem neprofesionalno razkrila njeno spolno usmerjenost. 

Voditeljica je zatrdila, da je Mia točno vedela, o čem bo govora v intervjuju in da sta se pred intervjujem o vsem pogovorili. Še več. Mia naj bi ji bila celo "hvaležna do nebes, da je lahko vse povedala in v oddaji odstirala svoje strahove".

Na očitke, da je Mio stisnila v kot in da se je morala ves čas intervjuja braniti, je Molkova odgovorila, da je samo dala vedeti, v kako zakisani družbi živimo. A ostrim komentarjem še ni bilo konca: "Vse svoje diplome lahko zavržete, ker včeraj ste dokazali, da niste človek," in "Mia = svežina in modrost, Miša = žrtev prepočasi umirajočega patriarhata!"

Preberite še:

Majaž Tribušon Novice Policisti zaradi spolnega nadlegovanja ovadili igralca Tribušona AGRFT Novice Še ena prijava spolnega nadlegovanja na AGRFT Mia Skrbinac Novice Mia Skrbinac vložila uradno prijavo spolnega nadlegovanja Mia Skrbinac Novice AGRFT: Igralka še ni oddala prijave, a jo pripravlja Mia Skrbinac Novice AGRFT po razkritju o spolnem nadlegovanju: "Morda nismo dovolj pozorno gledali"

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin