Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 5. 2021,
9.00

Osveženo pred

2 leti, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,20

2

Natisni članek

Matthew Perry Prijatelji

Četrtek, 20. 5. 2021, 9.00

2 leti, 11 mesecev

Matthew Perry s pojavo in govorom šokiral oboževalce #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,20

2

En teden pred dolgo pričakovano premiero ponovne združitve Prijateljev so oboževalci zaskrbljeni zaradi Matthewa Perryja, ki je videti odsoten in zapuščen, njegova govorica pa je nerazločna.

Trendi Jennifer Aniston z eno objavo razveselila oboževalce Prijateljev #video

Matthew Perry je po koncu legendarne serije Prijatelji, katere finalno epizodo so predvajali pred 17 leti, podlegel alkoholu in drogam, kar se je kmalu začelo poznati tudi na njegovem videzu. A sodeč po napovedniku in intervjuju za revijo People, ki so ga izdali dober teden pred premiero ponovne združitve, ni videti nič kaj bolje.

Oboževalci so zaskrbljeni, da so prepovedane substance pustile trajne posledice na 51-letnem priljubljenem igralcu, saj je v intervjuju za People videti odsoten, redkobeseden, njegov pogled pa je prazen, medtem ko so njegovi soigralci Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer in Matt LeBlanc videti precej boljše volje med obujanjem spominov.

Posebna epizoda Prijatelji: Spet skupaj 27. maja ekskluzivno prihaja na HBO GO, kjer so na voljo tudi vse sezone te priljubljene in legendarne serije.

"Želim si, da bi lahko osrečil Matthewa, kot je on nas"

V komentarjih pod videointervjujem se je zbralo precej zaskrbljenih zapisov, med njimi tudi ta: "Boleče je gledati Matthewa v takšnem stanju, vidi se, da ni dobrega zdravja," ter: "Želim si, da bi lahko osrečil Matthewa, kot je on nas," in: "Morali bi biti hvaležni, da je Matthew sploh živ, saj je prestal ogromno. Še vedno je živ in to je odlično. Lahko jih vidimo vse skupaj, za kar smo lahko hvaležni."

Eden od oboževalcev je zapisal: "Boli me, ko ga gledam, videti je, da ni pri stvari, strmi v prazno, govori počasi ..." Drugi pa: "Vsekakor se vidi, da je prestal veliko in da je izgubil večino energije." Še en pa je dodal, da se boji zanj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Ne spomni se treh let snemanja serije

Perry je že pred časom odkrito spregovoril o svojem boju z odvisnostjo, ki se je začela že leta 1997 po nesreči z vodnim skuterjem, zaradi česar je postal odvisen od protibolečinskih tablet. "Nisem imel nadzora in takrat sem bil zelo nezdrav," je priznal v preteklem intervjuju za People.

Razkril je tudi, da je bil v nekem obdobju pod tako močnim vplivom drog, da se sploh ne spomni snemanja Prijateljev. To je sicer razvidno v seriji, ko njegov lik Chandler Bing najprej močno pridobi težo, nato pa jo izgubi. Na delo je večkrat prihajal tudi pijan. "Ne spomnim se treh let snemanja," je leta 2016 povedal za BBC Radio 2. "To je bilo nekje med tretjo in šesto sezono ... Takrat sem bil precej odsoten."

David Schwimmer, ki je v seriji upodabljal Rossa, se je v novem intervjuju rahlo dotaknil te teme, čeprav tega ni izrecno pokazal, ko je rekel: "V preteklih letih smo se vsi spopadali z različnimi ovirami in izzivi in mislim, da je bilo v tistih časih lepo, da smo se lahko zanesli drug na drugega in se poklicali."

Matt LeBlanc
Trendi Mladi mislijo, da je Matt LeBlanc oče Joeyja Tribbianija #video
Ne spreglejte