Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
13. 12. 2017,
4.28

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,90

1

Natisni članek

TV-serija Mama Serhat Teoman turška serija

Sreda, 13. 12. 2017, 4.28

6 let, 4 mesece

Igralec, za katerim vzdihujejo ženske po celotnem Balkanu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,90

1

Serhat Teoman, Mama

Turški zvezdnik kot otrok ni imel igralskih ambicij, ampak je hotel početi nekaj povsem drugega.

34-letni Serhat Teoman ima za sabo že precej vidnih vlog v turških serijah, na zadnje je v seriji Mama zaigral kot inšpektor Sinan Demir. A njegove otroške sanje niso vključevale igralstva. "Ko so me vprašali, kaj si želim biti, ko odrastem, sem dejal, da bi rad na nogometnih tekmah prodajal dževreke (značilno turško krušno pecivo, op. a.)," se je v intervjuju za srbsko televizijo Prva spomnil otroštva. "Tako bi z dževreki, ki jih obožujem, služil denar, obenem pa bi lahko gledal tekme."

Igrati je začel zaradi dekleta, v katerega je bil zaljubljen

A usoda mu je namenila drugačno pot, igralstvo je v njegovo življenje vstopilo po naključju. Zaljubil se je v dekle, ki je bilo članica potujočega gledališča. Ko je to ostalo brez enega člana, je vskočil Serhat. "Mislil sem si, to ni nič takšnega, stopiš na oder in to je to. Tako nas je sedem v starem kombiju potovalo od mesta do mesta, to je bila nepozabna pustolovščina. Po tednu dni je sicer tudi tisto dekle zapustilo našo skupino, jaz pa sem ostal. In tako sem še danes del te čarovnije," je povedal za srbsko revijo Lisa.

 

A post shared by Serhat Teoman (@serhatteoman) on

Sin oficirja je vajen nenehnih sprememb

Nomadsko igralsko življenje mu ni bilo težko, saj se je tudi kot otrok veliko selil, ker je bil njegov oče oficir turške vojske. "To je bila sijajna priložnost, da spoznam nova mesta, različne kulture, posebnosti jezika, značaje. Bil sem odprt in radoveden in že po nekaj dneh v novem kraju sem imel prijatelje," je povedal za Liso. "Nikoli nisem obžaloval sprememb, niti mi ni bilo dolgčas. Te izkušnje mi koristijo še danes, ko gradim lik, pa naj bo to v gledališču ali pred kamerami. V moji igralski vreči je ogromno materiala."

Gledalke po vsem Balkanu za temnolasim lepotcem vzdihujejo, že odkar se je prvič pojavil na televizijskih ekranih. Dolgo je veljal za moškega, ki se ne želi ali ne more ustaliti, povezovali so ga s številnimi ženskami. "Zaljubljenost občutiš v prvem trenutku, ko neko osebo vidiš. Mislim, da se ni mogoče zaljubiti sčasoma," je o svojem pogledu na ljubezen povedal za hrvaški spletni portal Dnevnik.hr.

 

A post shared by Serhat Teoman (@serhatteoman) on

Noče, da zaljubljenost postane navada

"Bistven je ta prvi trenutek, ko se zgodi ali pa se ne zgodi. Seveda se zaljubljenost sčasoma umakne navadi, a jaz nočem, da se mi to zgodi, želim se spominjati tistega prvega trenutka ne glede na to, koliko časa je minilo," je še dejal in s tem posredno tudi pojasnil, zakaj se mu je težko ustaliti ob eni ženski. Zadnje čase sicer kaže, da ga je eni le uspelo ujeti - zaljubljen naj bi bil v igralsko kolegico Leylo Feray, ki večkrat "gostuje" tudi na njegovem profilu na Instagramu.

 

A post shared by Serhat Teoman (@serhatteoman) on

Ne spreglejte