SiolNET. Trendi Film in TV
3,30

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mama: pretresljiva televizijska uspešnica

3,30

termometer

serija Mama

Neobičajna, tu in tam kar strašljiva, a zelo realna nadaljevanka o odnosih med žensko in deklico prihaja na slovenske TV-zaslone.

Najbolj čustvena turška serija do zdaj, ki na Planet TV prihaja 26. decembra, v ospredje postavlja ženske junakinje.

Zeynep je mlada ženska, ki se boji intimnosti, ker jo je, ko je bila stara pet let, zapustila mama Gonul. Ko je bila Zeynep še otrok, je njena mama ubila njenega očeta in zato morala v zapor. Zeynep je posvojila bogata ženska Cahide, ki jo je imela rada in jo vzgajala kot lastnega otroka, a je Zeynep zaradi izkušenj kot sirota odrasla v osamljeno, introvertirano osebo.

serija Mama

Po diplomi si je Zeynep želela delati kot fotografinja v okviru skupine z univerze, ki preučuje ptice selivke. Ker zaradi birokracije ni mogla takoj nastopiti službe, je med čakanjem na dokumentacijo sprejela delo učiteljice. Vendar pa ji to delo ni všeč, saj je po naravi hladna in zadržana. Ko v razredu spozna deklico Melek, ji ta za vedno spremeni življenje.

serija Mama

Melek je pozitivna, marljiva in vesela deklica, ki se kljub telesnemu in čustvenemu nasilju, ki mu je izpostavljena doma, veseli življenja. Ko Zeynep prejme novico glede potovanja in začetka projekta o selitvah ptic, pred odhodom obišče Melek, da bi se poslovila. Ko vidi, da bi Melek skoraj umrla v vreči za smeti, je to za Zeynep prelomni trenutek. Odloči se, da bo deklico rešila.

Serijo Mama boste na Planet TV gledali od 26. decembra. Od torka do četrtka bo na sporedu ob 21.45, ob petkih pa ob 22.10.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 213
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin