Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
8. 5. 2018,
17.43

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Ženska turška serija Burak Yamanturk

Torek, 8. 5. 2018, 17.43

3 leta, 10 mesecev

Lepa igralka je srečno zaljubljena že tri leta

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
Ženska | Foto Instagram

Foto: Instagram

Özge Özpirinçci v seriji Ženska na Planet TV igra mlado mamico dveh otrok, ki je v ladijski nesreči izgubila svojo največjo ljubezen. V resničnem življenju pa je ljubezensko življenje te turške zvezdnice veliko bolj srečno. 

Özge Özpirinçci je že tri leta srečno zaljubljena v igralskega kolega Buraka Yamantürka. Za zvezdnico serije Ženska pa to ni prva daljša zveza, saj je lepa turška igralka v svoji domovini poznana po tem, da so njena razmerja dolga in uspešna.

Kako ji to uspe? "Ena oseba ne more le dajati, druga pa prejemati. Obe se morata truditi," pravi Özge, ki se svojemu partnerju ne boji dati vsega kar lahko. Kot eno izmed najpomembnejših stvari 32-letnica šteje tudi to, da vedno spodbuja svojo in partnerjevo individualnost, saj se v odnosu ne želi izgubiti.

"To, da si z nekom v zvezi, še ne pomeni, da boš s to osebo preživel vsak prosti trenutek. Jaz in moj partner imava vsak svoje življenje. Seveda bova preživljala čas skupaj, ampak želim si ostati to, kar sem, in enako želim za svojega partnerja."

Serijo Ženska lahko na Planet TV spremljate od torka do petka ob 20.00 na Planet TV!
 

A post shared by burakyamanturk (@burakyamanturk) on

Na začetku sta se pogovarjala o znamkah čevljev

Z Burakom sta se že od začetka veliko pogovarjala, pravi Özge: "V nekem trenutku sva se preprosto začela pogovarjati o nesmiselnih stvareh, kot so, kakšne znamke čevlje nosiva in zakaj. Z njim se sploh nisem zavedala svoje okolice, ne glede na to, kako glasna je bila." Özge je igralec privlačil, odkar ga je prvič videla, in ti občutki so se le še stopnjevali.

"Mislim, da se je z mano poigrala usoda, ker sem Buraka srečala ravno takrat, ko sem se odločila, da si želim biti samska. Prav zares odločila. Ampak očitno vesolje tega ni želelo," je Özge začetke njune triletne zveze komentirala za turške medije.

Burak vedno prvo pomisli nanjo

To, da se gibljeta v istih krogih, je za njuno razmerje velik plus. "Burak na moje delo vedno gleda z očesom zunanjega opazovalca, za kar sem mu hvaležna. Velikokrat ga prosim za nasvet, tudi o majhnih stvareh, kot so obleke, ki jih bom dala nase. To počnem, ker ga ljubim in cenim njegovo mnenje." Čeprav delata v isti industriji, do zdaj zaljubljenca še nikoli nista igrala skupaj, kar pa bi se lahko v prihodnje spremenilo. 

Svoje ljubezni z Burakom se priljubljena zvezdnica ne boji javno kazati, saj sta Instagramova profila obeh polna slik njunih skupnih trenutkov. O obdobju življenja, v katerem je, pa Özge pravi: "Z Burakom resnično živim življenje, ki si ga želim. Vedno najprej pomisli name in jaz nanj. Vendar pa ne pozabljava misliti tudi nase, zato je najino razmerje tako usklajeno in lepo."

 

A post shared by Ozge Ozpirincci (@ozpirincci) on

 


Preberite še: 


Ne spreglejte