SiolNET. Trendi Dom
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spektakularni dupleks nad newyorškimi strehami

1

termometer

TriBeCa, newyorški predel, je vse bolj popularen. Med drugim tudi zato, ker tam živi Robert De Niro. Pogled na opečnate hiše res ni kar tako, kaj šele domovanje v dvojnem penthausu.

Newyorški predel TriBeCa v zadnjih letih postaja vse bolj popularni del spodnjega Manhattna, tako za bivanje kot druženje. V nekdanjem pretežno industrijskem okolišu, na prehodu med 19. in 20. Stoletjem, je bilo tu srce tekstilne industrije, se danes razpenja vse več zanimivih domovanj. V enega izmed teh je mogoče pogledati, še posebej zato, ker je na prodaj.

Vrednost dvojnega newyorškega penthousa je sedem milijonov evrov. Nahaja se v tistem predelu Velikega jabolka, kjer že več let poteka tudi filmski festival Tribeca. Leta 2003 so ga ustanovili Robert De Niro, Jane Rosenthal in Craig Hatkoff.

Steklo notranjost odpira navzven Z leti tako priljubljenost tega predela New Yorka, med drugim tudi zaradi zvezdniških osebnosti, ki tam živijo, narašča. In v tem delu velemesta se nahaja tudi dvojni penthouse, spektakularen tako v notranji opremi kot tudi v zasnovi terase.

Razgled na opečnate okoliške zgradbe, velike steklene površine, ki notranjost odpirajo navzven, v sobah pa stebri ter različni poudarki v izbiri pohištva in materiali so le nekatere značilnosti zasnove dveh združenih stanovanj.

12 sob, 4 spalnice in kopalnice Ti skupaj obsegata 4550 kvadratnih metrov, čemur se pridružuje še 2300 kvadratnih metrov strešne terase. In notranje površine še preštejemo v sobah, je teh 12, poleg tega so še 4 spalnice in štiri kopalnice.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin