Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
20. 11. 2014,
9.42

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

prazniki prazniki okrasitev oblikovanje dodatki domače

Četrtek, 20. 11. 2014, 9.42

6 let, 6 mesecev

Okrasite dom, kot to počnejo Skandinavci – preprosto in domače

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Bližajo se najlepši dnevi v letu, veseli december. Trgovine so že okrašene, kmalu bodo zasijala tudi mesta. Za praznično vzdušje pa poskrbimo tudi v svojem domu. Letos se zgledujmo po Skandinavcih.

Zakaj se pri oblikovanju zgledovati po Skandinavcih?

Skandinavci v svojih domovih prisegajo na preprost, domač slog, ta namreč pričara toplo vzdušje, saj spominja na nekaj starega. A v moderni, sveži podobi. Zato ni nič čudnega, da je priljubljen po širnem svetu in navdihuje veliko domov.

Njihova oprema je brezčasna, udobna in domača, kar spominja tudi na slovenske domove, pravi Eva Gustavasson, Slovenka, ki je osem let živela v Skandinaviji. Tamkajšnje okolje jo je tako navdušilo, da je hotela njihovo arhitekturo in smernice notranjega oblikovanja prinesti tudi k nam. Tako je nastala slovenska spletna trgovinica Evin dom z izdelki, ki jih je navdihnilo skandinavsko okolje.

Za praznično okrasitev ali popestritev stanovanja

Za skandinavski slog se lahko odločite pri letošnji praznični okrasitvi. Naj bo tokrat bolj premišljena, domače in prijatelje očarajte s svojim izbranim okusom. Če vas bo takšen slog navdušil, lahko pozneje na ta način tudi preuredite in popestrite celotno stanovanje. Da bo vse skupaj lažje, pobrskajte po spletni trgovini Evin dom, kjer boste zagotovo našli nekaj zase. Ponujajo izdelke, znane po svoji kakovosti in prepoznavnem oblikovnem slogu. Naj bo vaš dom preprost, očarljiv, navdihujoč, skladen, skratka, popoln.

Pika na i z dodatki

Vsi vemo, da so dodatki tisti, ki dajo piko na i pri notranjem opremljanju doma. V spletni trgovini Evin dom boste našli dodatke za vsak prostor: kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo, spalnico, kopalnico, otroško sobo, hodnik. Ker se bližajo božični in novoletni prazniki, smo za vas našli nekaj kosov, ki bodo pričarali toplo praznično vzdušje. Tako bodo vaši najbližji začutili praznični pridih, ne boste pa zgrešili, če kakšen kos postavite pod smrekice ljudi, ki jih želite obdarovati.

Mi smo našli svoje najljubše izdelke, predstavljamo vam jih v fotogaleriji, svoje favorite pa lahko najdete tu.

Ne spreglejte