Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 11. 2016,
12.07

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča RWE

Foto: Thinkstock
Infografika: Gregor Jamnik

Natisni članek

RWE LED žarnica električna energija advertorial

Sreda, 23. 11. 2016, 12.07

2 meseca, 1 teden

Koliko dejansko prihranite, če zamenjate že samo dve žarnici

Vsebino omogoča RWE

Foto: Thinkstock
Infografika: Gregor Jamnik

Šele z uporabo LED-žarnic smo dosegli učinkovito in varčno osvetljavo našega doma. Ali ste vedeli, da že samo z dvema LED-žarnicama prihranite kar 15 evrov na leto?

Ko razmišljamo o energijski učinkovitosti našega doma, moramo imeti v mislih tudi osvetljavo. To pomeni, da bi morali razmisliti o tem, da bi vse žarnice nadomestili z LED-žarnicami.

Za to imate štiri ključne razloge:

 

 

Še en dodaten razlog: Pri RWE vam jih podarijo

Darilni paket  LED žarnic vključuje 2 visokokakovostni žarnici LED s 5 leti garancije in pričakovano življenjsko dobo od 15 do 20 let. | Foto: Darilni paket LED žarnic vključuje 2 visokokakovostni žarnici LED s 5 leti garancije in pričakovano življenjsko dobo od 15 do 20 let.

Pri RWE se zavedajo, kako pomembna je vsakdanja skrb za energijsko učinkovitost vaših domov, zato so pripravili ponudbo, zaradi katere bo njihova elektrika res poceni.

Ko razmišljajo o vas, je njihovo glavno vodilo: ponuditi storitev, ki vam bo dejansko pomagala prihraniti nekaj denarja in ob kateri boste brezskrbno uživali v vseh ugodnostih, ki vam jih vsak dan prinaša električna energija.

Razmišljajo napredno, zato vztrajajo: "Najcenejša elektrika je tista, ki je ne porabite."

V svoji akcijski ponudbi vam zato ponujajo dve brezplačni LED-žarnici in možnost nakupa preostalih žarnic na kar 36 obrokov. Nadaljnja matematika je zato preprosta: prihranek za elektriko bo višji, kot je posamezen obrok za vaš paket LED-žarnic.

Korak, ki ga lahko opravite takoj: Preklopite na nižji račun za elektriko

Že z dvema LED žarnicama prihranite več kot 1 evro na mesec oziroma več kot 15 evrov na leto.  | Foto: Že z dvema LED žarnicama prihranite več kot 1 evro na mesec oziroma več kot 15 evrov na leto.

Zamenjajte dobavitelja električne energije in si še danes zagotovite nižje stroške za elektriko.

RWE vam ponuja tri ključne razloge, zakaj bi morali še danes postati njihovi odjemalci električne energije:

1. njihova najnižja cena elektrike,

2. zajamčena cena za eno leto,

3. darilo ob sklenitvi razmerja: paket žarnic LED.

 

Ne potrebujete dragih in korenitih investicij, da bi znižali svoj račun za elektriko. Dovolj je, če boste svoje stare žarnice nadomestili z učinkovitejšimi LED-žarnicami. Hitra in poceni investicija, ki ima takojšnje učinke.

Ne spreglejte