Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 11. 2023,
12.15

Osveženo pred

2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Prenova in gradnja Oprema in dekor dom gradnja prenova urejanje doma Sejem Ambient in Dom plus PR članek Gospodarsko razstavišče sejem

Četrtek, 2. 11. 2023, 12.15

2 meseca

32. Sejem Ambient in Dom plus

Kam po navdih za urejanje, opremljanje in prenovo doma?

Oglasno sporočilo

Rešitev je preprosta, na 32. sejem notranje opreme in graditeljstva – Sejem Ambient in Dom plus. Odkrijte najsodobnejše trende bivanja, poiščite sveže ideje za svoj dom, posvetujte se s ponudniki in neodvisnimi strokovnjaki ter izkoristite sejemske ugodnosti!

gospodarsko razstavišče | Foto: Žiga Kalan Foto: Žiga Kalan

Brezplačna arhitekturna svetovanja

Prenavljate stanovanje in ne veste, kako načrtovati prostor? V sklopu projekta Top arhitekt so vam vse dni sejma na voljo brezplačna arhitekturna svetovanja. Ob predhodni prijavi na spletni strani na 30-minutni termin vam svetovalci predlagajo ideje za prenovo doma.

32. Sejem Ambient in Dom plus: 8.–12. november 2023, Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

Prenovite kopalnico z MERKURjevimi mojstri

Potrebujete novo kopalnico? Izognite se nepotrebnim zapletom pri prenovi kopalnice in se naročite na brezplačni 3D-izris, ki ga bosta izkušena Merkurjeva svetovalca pripravila brezplačno samo za vas!

gospodarsko razstavišče | Foto: Žiga Kalan Foto: Žiga Kalan

Druga brezplačna svetovanja

Je račun za elektriko previsok? Bi želeli izvedeti več o drugih načinih ogrevanja? Strokovnjaki mreže Ensvet – Ekosklada vam ponujajo individualna energetska svetovanja in vam pomagajo pri izboru, načrtovanju in uresničevanju investicij za učinkovito rabo energije.

Načrtujete ali gradite? Vse dni sejma so na voljo neodvisni strokovnjaki Gradbeni inštitut ZRMK, ki svetujejo glede gradnje in prenove stanovanjskih hiš in stanovanj, notranje opreme bivalnih prostorov ter zdravega bivalnega okolja.

gospodarsko razstavišče | Foto: Žiga Kalan Foto: Žiga Kalan

Top ideje – 12. razstava in borza kreacij mladih in obetavnih kreativcev

27 mladih razstavljavcev se na razstavi in borzi Top ideje predstavlja z različnimi izdelki, ki odražajo znanje, trud, pogumne odločitve in tehnološko dovršenost izvedbe. Letos prevladujejo zelena miselnost in razgradljivi, reciklabilni materiali. Predvsem se predstavljajo izdelki iz lesa, različnih vrst kovin, stekla, polimerov in celo iz tiskanega betona 3D.

gospodarsko razstavišče | Foto: Žiga Kalan Foto: Žiga Kalan

Razstave na Sejmu Ambient in Dom plus

Svoje izdelke bodo na sejmu predstavljali študenti Višje strokovne šole programa Oblikovanje materialov in dijaki Srednje lesarske šole. Na ogled bo tudi razstava fotografij na lesu Mizarstva Kos, ki vizualizira izdelke mizarskih mojstrov. Poseben čar sejmu bosta dali razstavi z obnovljenim pohištvom, razstava Thonetovih stolov Ukrivljene krivine, Jurija Riharja in razstava obnovljenega starega pohištva Reunica.

Oglejte si še druge razstave.

gospodarsko razstavišče | Foto: Žiga Kalan Foto: Žiga Kalan

Kupi vstopnico in se brezplačno pelji z avtobusom LPP

Vstopnica, kupljena v spletni prodaji, vključuje prevoz z mestnim in medmestnim avtobusom LPP do Gospodarskega razstavišča in nazaj na dan obiska sejma.

Spletni nakup vstopnic

Odpiralni čas:

od srede, 8. novembra, do sobote, 11. novembra 2023:

         10.00–19.00          

nedelja, 12. november, 2023:

         10.00–18.00         

 

Oglejte si sejem ceneje v času HAPPY HOUR!

Znižana vstopnica Happy Hour je na voljo:

  • sreda, četrtek, petek: 12.00–16.00
  • sobota, nedelja: 16.00–19.00/18.00

Več: https://www.ambient-domplus.si/

Naročnik oglasnega sporočila je Gospodarsko razstavišče.

Ne spreglejte