Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 2. 2018,
11.17

Osveženo pred

6 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

dom PR članek

Ponedeljek, 12. 2. 2018, 11.17

6 let, 2 meseca

Bi radi prenovili hišo ali zgradili novo, pa ne veste, kako?

Oglasno sporočilo

Vprašajte tiste, ki vedo! V razstavni salon Wienerberger – Center masivne gradnje ste vabljeni vsi, ki bi radi izvedeli, kako najbolje prenoviti ali zgraditi svoj dom na tradicionalen način masivne opečne gradnje.

Pridite na brezplačna strokovna predavanja, ki vam bodo v pomoč pri gradnji ali obnovi.

Razstavni salon Wienerberger – Center masivne gradnje. Foto Wienerberger. | Foto: Razstavni salon Wienerberger – Center masivne gradnje. Foto Wienerberger.

Opeka je starodaven, a še vedno aktualen in priljubljen material, ki je temelj energetsko učinkovite in trajnostne gradnje tako danes kot v prihodnosti. V Sloveniji je vodilni proizvajalec zidne opeke, strešnikov, fasadnih sistemov ter sistemskih rešitev opečne gradnje najvišjega kakovostnega razreda podjetje Wienerberger.

V želji, da bi bili graditelji, arhitekti, izvajalci in trgovci z gradbenim materialom čim bolje seznanjeni s potrebnimi informacijami o opeki, opečnatih izdelkih ter masivni opečni gradnji, je Wienerberger v Ljubljani odprl razstavni salon Wienerberger - Center masivne gradnje.

Vsi, ki želite svoj dom zgraditi iz dobre stare opeke ali načrtujete njegovo obnovo, boste v razstavnem salonu dobili kakovostne informacije o zeleni gradnji, subvencijah eko sklada, informativne izračune materiala za gradnjo, priporočila strokovnjakov ter celovito tehnično podporo za gradnjo svojega doma. Če se boste predhodno prijavili, bodo za vas organizirali tudi brezplačne individualne posvete z arhitektom. Salon je odprt vsak dan med 8. in 19. uro, ob sobotah pa od 9. do 12. ure.

Razstavni salon Wienerberger – Center masivne gradnje. Foto Wienerberger.  | Foto: Razstavni salon Wienerberger – Center masivne gradnje. Foto Wienerberger.

Razstavni salon so letos obogatili z dodatno ponudbo. Vse leto bodo vsako drugo sredo v mesecu potekali brezplačni strokovni dogodki, na katerih bodo gostovali strokovnjaki z različnih področij gradnje.

Osrednje teme bodo:

  • kaj pridobite z zidaki Porotherm Profi,
  • kako se lotiti sanacije strehe in kako vam lahko pri tem pomagamo s sistemom Tondach,
  • zunanja okolica, ideje in rešitve,
  • kako zgraditi energetsko najbolj učinkovito stavbo.
Fotogalerija
1 / 4

Vsi, ki si želite olajšati odločitve in prejeti nasvete pri obnovi ali gradnji mansarde, ste vljudno vabljeni na predavanja.

Koristne nasvete bodo z vami delili proizvajalec strešnih oken VELUX, priznana slovenska arhitekta in snovalca arhitekturne revije Outsider Matevž in Nina Granda ter Wienerberger, ki bo predstavil zidne sisteme Porotherm in strešne sisteme Tondach. Pohitite s prijavami, saj je število mest omejeno. Prijavite se lahko tukaj.

Pridite z vprašanji. Odidite z odgovori. Wienerberger – Center masivne gradnje.

Ne spreglejte