SiolNET. Trendi Čarobni december
0,73

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Rebeka Dremelj in Sebastian na Laponskem obiskala Božička

0,73

termometer

Rebeka Dremelj in Sebastian |  | Foto: Instagram
Foto: Instagram

Pevska kolega Rebeka Dremelj in Sebastian sta se odpravila na Laponsko, kjer sta Božičku predala pisma slovenskih otrok. Pa ne samo to, dobremu možu sta celo zapela svojo najnovejšo pesem, on pa je z njima zaplesal.

Preden sta prispela na cilj, sta se Sebastian in Rebeka Dremelj ustavila v Helsinkih, kjer sta si med nekajurnim postankom ogledala znamenitosti mesta, spila kavico v tamkajšnji najstarejši kavarni in obiskala božično tržnico. Čeprav je v Helsinkih 10 stopinj Celzija več, kot je tam v tem obdobju običajno, ju je strašansko zeblo. Na -5 stopinj Celzija Slovenci pač nismo ravno navajeni.

Naslednji dan sta se zbudila na Laponskem, kjer ju je čakala pomembna naloga. Božičku sta morala predati polno vrečo pisem slovenskih otrok, ki so mu v njih zaupali svoje želje. Obveznost sta uspešno izpolnila, dobrega moža pa še nagradila s svojo najnovejšo skladbo. "Božičku je zelo všeč najina pesem. Na žalost nimava posneto, a dobri mož je celo zaplesal z nama," sta povedala.

Sledila je vožnja z vlakcem skozi čarobno Božičkovo deželo, imela pa sta celo osebno škratico, ki jima je razkrila skrite kotičke Božičkovega domovanja. Spoznala sta še snežno princeso in z ledenimi kozarci nazdravila temu edinstvenemu doživetju.

Preberite še:

Rebeka Dremelj, Sebastian Planet TV To bosta slovenska pevca storila za slovenske otroke #video Rebeka Dremelj Trendi Kaj je v Istanbulu počela Rebeka Dremelj?

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin