SiolNET. Trendi Aktualno
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

The Artifex pokazali vse, kar premore sodobna plesna šola #foto

0

termometer

The Artifex
Pred ljubitelji plesa, starši in prijatelji je svoje plesne mojstrovine prikazalo 14 različnih plesnih skupin. Foto: Artifex

Aktualni državni, evropski in svetovni prvaki v kraljevi disciplini hip hop velika formacija tudi v predprazničnem času ne počivajo. Plesalci The Artifex so skupaj s svojimi učenci iz plesne šole RTFX v soboto v Centru kulture Španski borci v Ljubljani pripravili svojo veliko predbožično predstavo, poimenovano RTF-X-MAS, v kateri so pokazali vse, kar premore plesna šola.

Pred ljubitelji plesa, starši in prijatelji je svoje plesne mojstrovine prikazalo 14 različnih plesnih skupin. Na enem odru so bili povezani vsi, od najmlajših, ki komaj stojijo na lastnih nogah, do hip hop mam in fotrov, ki so videli že več kot štiri pomladi.

Na prireditvi, ki je bila v enem samem večeru kar dvakrat razprodana, so sodelovali tudi uveljavljena ekipa LED Motion, ki s svojimi svetlobnimi učinki nastopa po vsem svetu, vrhunski raper Nipke, zmagovalec talentov Jernej Kozan, dogodek pa je povezoval izkušeni MC Trkaj, ki je gledalce večkrat pripravil do smeha in miganja.

1 / 9
2 / 9
3 / 9
4 / 9
5 / 9
6 / 9
7 / 9
8 / 9
9 / 9

"Smo ena velika družina, ki se podpira in raste skupaj"

"Veseli me, da se na takšnih dogodkih lahko podružimo in povežemo v prazničnem duhu. Pomembno je, da imamo drug drugega," pravi Trkaj. "Takšni večeri so pomembni za našo plesno šolo in za ples. Skrbimo za več kot 300 plesalcev in v čast nam je, da nam starši zaupajo. Z veseljem jih bomo oblikovali v vrhunske plesalce tudi v novem letu, ki prihaja," poudarja glavni koreograf Žiga Mlakar.

"V plesni šoli, s katero sodelujem že od začetka in v njej tudi poučujem, je pomembno, da je prisotna skupnost. Smo ena velika družina, ki se podpira in raste skupaj," dodaja raper Nipke. Zahvala gre tudi pokroviteljem, brez katerih takšni dogodki ne bi bili mogoči. Hvaležni smo in upamo, da bomo še dolgo sodelovali, poudarja ekipa, ki slovi po svojih presežkih tako na domačem kot tudi na svetovnem podiju.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin