SiolNET. Sportal ZOI
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Navijali smo za Slovenijo: Tisočkrat hvala za neomajno podporo!

Oglasno sporočilo

Zimske olimpijske igre Pjongčang 2018 so se končale, za seboj pa so pustile nešteto nepozabnih spominov. Le peščica najboljših olimpijcev, med njimi slovenska predstavnika Jakov Fak in Žan Košir, si bo igre zapomnila po trenutkih sreče ob prejemu odličja. Ker je že nastop na tem velikem tekmovanju častivreden in mnogim pomeni uresničitev sanj, bo za večino udeležencev dogodek ostal prijetna izkušnja.

Na olimpijsko steno slavnih se poda geslo: #vednopodpiraj. Foto: Marin Mešter Na olimpijsko steno slavnih se poda geslo: #vednopodpiraj. Foto: Marin Mešter

K tej je pripomogla tudi Coca-Cola v Sloveniji, ki je z geslom #vednopodpiraj podžigala prebojno energijo v srcih navijačev.

Navijači so nevidna sila, ki športnikom daje dodaten naboj. "Podpora vseh – družine, prijateljev in tudi sponzorjev – nam športnikom omogoča, da izpolnimo osebne želje in cilje," je dejal deskar in letošnji bronasti olimpijec Žan Košir.

Ta je nastopil v olimpijskem spotu Coca-Cole, ki je z geslom #vednopodpiraj v predolimpijskem letu in med samimi igrami spodbujala slovenske potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki in pozivala, naj jih pri uresničevanju sanj brezpogojno podpirajo.

Navijači so oddali več kot 1.500 želja v podporo olimpijskim junakom. Foto: Marin Mešter Navijači so oddali več kot 1.500 želja v podporo olimpijskim junakom. Foto: Marin Mešter

In res so jih! Coca-Cola je svojem profilu na družbenem omrežju Facebook v mesecu dni pred začetkom iger zabeležila več kot 500 želja v podporo slovenskim olimpijcem, še dodatnih 1000 pa jih je zbrala na januarskih dogodkih ob potovanju Slovenske bakle po Sloveniji.

Ob vsem naštetem je v prvih dveh mesecih letošnjega leta z objavami na Facebooku dosegla več kot 54 tisoč uporabnikov. Zbrane želje slovenskih navijačev so bodrile slovenske športnike v daljni Južni Koreji, kjer je Coca-Cola prispevala tudi vse brezalkoholne pijače, ki so bile na voljo za osvežitev v Slovenski hiši.

Nekaj spodbudnih sporočil navijačev:

Hrabrost in borbenost tudi v bodoče! (Dragica)

S srcem za Slovenijo. V dobrem in slabem! (Žiga)

Poklon vsakemu olimpijcu posebej! (Nevenka)

Z vami do konca! (Marija)

1 / 2
2 / 2

Družba The Coca-Cola Company sicer ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem na globalni ravni.

S sklenitvijo štiriletnega sponzorstva z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez v letu 2017 je Coca-Cola v Sloveniji vse do zimskih olimpijskih iger v Pjongčangu aktivno širila olimpijski duh tudi med navijači na slovenskih tleh.

Hvala vsem in vsakomur! Naj vaša podpora traja …

Jakov Fak na predstavitvi olimpijske reprezentance Slovenije. Foto: Marin Mešter Jakov Fak na predstavitvi olimpijske reprezentance Slovenije. Foto: Marin Mešter

Več si preberite na www.coca-cola.si

Facebook ikona

YouTube ikona

Instagram ikona

 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin