Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
28. 2. 2018,
7.51

Osveženo pred

6 let, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

olimpijske igre Coca Cola PR članek Pjongčang 2018

Sreda, 28. 2. 2018, 7.51

6 let, 1 mesec

Ema Klinec: "Brez skokov jaz nisem jaz"

Oglasno sporočilo

V zraku je olimpijsko vzdušje, ki preveva športne navdušence po vsem svetu. Tako kot odličnih nastopov si športniki želijo neomajne podpore. "Podpora je pomemben del športa," je prepričana slovenska smučarska skakalka Ema Klinec, ki skupaj s še štirimi znanimi športniki nastopa v olimpijskem spotu Coca-Cole s sloganom #vednopodpiraj. 

Podpora je za športnika kot kisik za življenje. | Foto: Marin Mešter Podpora je za športnika kot kisik za življenje. Foto: Marin Mešter

Gledalci lahko februarja na malih zaslonih opazijo olimpijski spot Coca-Cole, v katerem nastopajo  hokejisti – Miha Štebih, Miha Verlič in Mitja Robar – deskar Žana Koširja in skakalka Ema Klinec, ki ji je poškodba pred štirimi leti odnesla nastop na olimpijskih igrah v Sočiju, letos pa je doživela olimpijski Pjongčang. Prepričana je, da je podpora športniku kot kisik za življenje: "Predvsem v težkih trenutkih vidiš, kdo ti zares stoji ob strani. Med mojimi gorečimi navijači so družina, partner in prijatelji. Ko sem se leta 2014 soočila s poškodbo, mi je trener vztrajno ponavljal, da brez skokov jaz nisem jaz. Imel je prav in ni mi žal, da sem vztrajala. Vedno smo lahko še boljši. Ko prideš do meje in misliš, da si naredil že vse, se spomni, da lahko narediš še korak dlje."

Neomajne podpore se zaveda tudi družba The Coca-Cola Company, ki ohranja najdaljši neprekinjen odnos z olimpijskim gibanjem na svetovni ravni. S sklenitvijo štiriletnega sponzorstva z Olimpijskim komitejem Slovenije-Združenjem športnih zvez v letu 2017 Coca-Cola v Sloveniji širi olimpijski duh tudi na slovenskih tleh. S pobudo #vednopodpiraj spodbuja potrošnike, da si drznejo sanjati najmogočnejše sanje skupaj s slovenskimi športnimi junaki, predvsem pa, da jih pri uresničevanju sanj brezpogojno podpirajo.

Več na www.coca-cola.si:

  Facebook ikona | Foto:    YouTube ikona | Foto: Instagram ikona | Foto:

 

Ne spreglejte