Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Martin Pavčnik

Sobota,
14. 3. 2015,
22.49

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Kranjska Gora Vitranc modna revija

Sobota, 14. 3. 2015, 22.49

8 let

Smučarska obleka, ki še ne naredi človeka

Martin Pavčnik

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
S predstavitvijo nove zimske kolekcije v Kranjski Gori so slovenski smučarji pokukali v novo sezono, od katere pa jih loči še kopica odprtih vprašanj.

Slovenski alpski smučarji se v prvem "polčasu" 54. pokala Vitranc niso znašli pod žarometi, saj so nadaljevali skrb vzbujajoči niz domačih veleslalomskih ničel. Malce več zvezdništva pa je svojim nekdanjim in zdajšnjim tekmovalcem omogočila kar krovna smučarska organizacija, ki je v enem od kranjskogorskih hotelov priredila svojevrstno modno revijo, na kateri so priložnostni smučarski manekeni razkrili tekmovalna oblačila in oblačila za prosti čas ter posledično tudi novega opremljevalca. To je postal Tenson, s katerim je Smučarska zveza Slovenije sklenila dogovor o večletnem opremljanju alpskih reprezentanc.

Žurej: Nadaljnjega sponzorskega osipa ne bo

Medtem ko so se znana smučarska imena v manekenskih vlogah zelo zabavala, pa je precej večje vprašanje, kdo in v kakšni obliki bo v prihodnje nosil predstavljena oblačila. Pred smučarsko druščino je namreč kopica odprtih vprašanj. Od tega, kdo bo vodil reprezentance, kdo bo tekmoval, kakšni bodo programi, koliko denarja bo na voljo … Direktor SZS Jurij Žurej zagotavlja, da se bo sestavljanka zapolnjevala postopoma, ob tem pa ne skriva zadovoljstva in optimizma ob vprašanju o pokroviteljih.

"Zagotovili smo finančno stabilnost, tako da se težave, ki smo jih letos reševali, ne bi smele ponavljati. Lahko zagotovim, da imamo z obstoječimi pokrovitelji sklenjene pogodbe tudi za novo sezono. Obenem se pogajamo tudi z novimi pokrovitelji. Tokrat v tujini, a v tem trenutku ne želim še nič obljubiti," pravi Žurej, ki že lep čas ne skriva niti, da si želi k sodelovanju na enega od vodstvenih položajev privabiti Andreo Massija, vodjo ekipe Tine Maze.

Ne spreglejte