Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 1. 2017,
10.44

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Salomon smuči smučanje zimska rekreacija

Ponedeljek, 16. 1. 2017, 10.44

5 let, 5 mesecev

Salomonov smučarski test: preizkusi zimske novosti

Oglasno sporočilo

Prijavi se, testiraj in si pridobi 20-odstotni popust na smučarsko vozovnico!

Salomon je inovativna blagovna znamka, ki uvaja revolucionarne pristope k oblikovanju smuči. Tudi letos so pripravili veliko novosti. Zavedajo se, da je težko slediti vsem novim trendom na trgu, še težje pa se je med poplavo najrazličnejših modelov in proizvajalcev smuči odločiti za primeren nakup.

Da bi vam izbiro olajšali, bodo letos organizirali številne BREZPLAČNE smučarske teste po vsej SLOVENIJI in nekaj tudi v TUJINI, kjer boste smuči lahko preizkusili na terenu. Pri izbiri najprimernejšega para vam bodo pomagali izkušeni Salomonovi svetovalci. Poleg vsega si lahko ob spletni prijavi priskrbite tudi 20-odstotni popust* na smučarsko vozovnico.

Povsem nova produkta, ki bosta navduševala letošnjo zimo, sta smuči X-RACE SW in X-RACE SC, ki sprejemajo samo popolnost! Vrhunska produkta iz Salomonovega tekmovalnega razvojnega oddelka bosta navdušila najbolj zavzete alpske smučarje, ki uživajo v hitrosti in izpopolnjeni karving tehniki. X-RACE SW in X-RACE SC – uživajte v svobodi, ki jo daje hitrost!

X-RACE SW | Foto: X-RACE SW

X-RACE SC | Foto: X-RACE SC

Nova je tudi linija smuči X-MAX, ki postavlja nove standarde za navdušene smučarje na urejenih smučiščih. Smuči X-MAX bodo najboljše rekreativce popeljale na pisto z vetrom v laseh, hkrati pa bodo zaradi novih tehnologij odpustile tudi marsikatero napako. SALOMON X-MAX – uživajte lahkoto in igrivost s smučmi ves dan!

X-MAX X12 TI | Foto: X-MAX X12 TI

VSESTRANSKE ŽENSKE SMUČI

Salomon že vrsto let posveča veliko pozornosti razvoju ženskih smuči. Končni cilj je razvoj smuči tako za tiste, ki novo tehniko karving smučanja šele osvajajo, kot tudi za vrhunske rekreativne smučarke.

GEMMA | Foto: GEMMA

Uživajte na snegu ves dan, občutite mehkobo preprostih zavojev po belih strminah, hkrati pa bodite videti čudovito! Skupni imenovalec serije ženskih smuči so izjemna stabilnost, preprosta vodljivost v zavojih, nizka teža in občutek varnosti vsak trenutek, ne glede na snežne razmere!

 | Foto:

To so le nekatere od novosti, ki jih Salomon pripravlja za prihajajočo zimsko sezono. Več o smernicah, tehnoloških novostih, prenovljenih dizajnih in še marsičem lahko izveste na najbližjem smučišču. Testirajte nove smuči Salomon in se prepustite izkušeni ekipi Salomona, ki vam bo svetovala pri pravilni izbiri opreme ter z dodatnimi nasveti olajšala izbor.

SALOMONOVI SMUČARSKI TESTI:

 | Foto:

PRIJAVI SE TUKAJ:

*Vsak, ki se prijavi na Salomonov smučarski test prek spletne strani, prejme na mestu dogajanja kupon za 20 odstotkov popusta na dnevno smučarsko vozovnico, ki ga lahko unovči pri naslednjem obisku smučišča.
**Na tem smučišču popust pri prijavi ne velja.

Prijavi se na: www.salomon-smucarski-test.si/
Več informacij na: www.salomon.com/si

Ne spreglejte