SiolNET. Sportal Zimski športi
1,54

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Oba trenerja ostajata

Rešena trenerska neznanka v ženskih skokih

1,54

termometer

Zoran Zupančič Skakalke trening Kranj |  | Foto: Grega Valančič/Sportida
Foto: Grega Valančič/Sportida

V preteklih dneh in tednih so na panogi za smučarske skoke in nordijsko kombinacijo potekali pogovori o nadaljevanju razvoja smučarskih skokov in nordijske kombinacije na več ravneh. Zoran Zupančič in Robert Hrgota ostajata trdno na mestih glavnih trenerjev.

Po izjemnih rezultatih, ki so jih naše skakalke in skakalci dosegli v preteklih sezonah, je bilo treba narediti temeljite analize. Na osnovi teh se bo v prihodnjih tednih dokončno pripravil načrt dela, ki bo osnova za trenažni proces v sezoni, ki tako skakalcem, skakalkam kot tudi nordijskim kombinatorcem prinaša vrhunec v zgodovini slovenskega športa − svetovno prvenstvo FIS v nordijskem smučanju v Planici.

Robert Hrgota | Foto: Grega Valančič/Sportida Robert Hrgota Foto: Grega Valančič/Sportida

"Vesel sem, da nam je v tako kratkem času uspelo s strokovnima ekipama ženske in moške reprezentance skleniti dogovor o nadaljevanju dela. Tako Zoran Zupančič kot Robert Hrgota ostajata trdno na mestih glavnih trenerjev ekip. S tem bomo na področju kadrov zadržali najvišjo raven pred najpomembnejšo preizkušnjo v zgodovini slovenskega športa − svetovnim prvenstvom FIS v nordijskem smučanju, ki bo potekalo od 21. februarja  do 5. marca 2023 v Planici,", je povedal vodja panoge za skoke in NK Gorazd Pogorelčnik.

V prvi polovici maja bodo predstavljeni vsi načrti in sestave ekip, ki jih bodo potrjevali še ustrezni organi panoge.

Znamka Skoki Peking 2022 Sportal Zlate slovenske junake doletela izjemna čast Zlati orel novoletna turneja Sportal Smučarske skakalke od sezone 2023/24 z novoletno turnejo štirih skakalnic Mika Kojonkoski Sportal Mika Kojonkoski se vrača v finske skoke

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin