SiolNET. Sportal Zimski športi
7,80

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kranjca v Italiji okradli, a je vse skupaj k sreči opazoval kriminalist

7,80

termometer

Potem ko smo včeraj pisali o poštenem hrvaškem državljanu, ki je vrnil najdeno denarnico Gorana Dragića, je tokrat v ospredju italijanski kriminalist, ki je preprečil, da bi skakalcu Robertu Kranjcu ukradli kolesa.

Robertu Kranjcu in njegovi družini so sneli kolesa z avtomobila, a je k sreči vse to videl kriminalist. Robertu Kranjcu in njegovi družini so sneli kolesa z avtomobila, a je k sreči vse to videl kriminalist.

Družina Roberta Kranjca se je v vročih dneh odločila, da se nekoliko ohladi, in se odpravila na izlet v Aquapark ob Gardskem jezeru.

Neprijetnost je doživela ob koncu dneva, ko se je vračala k avtomobilu. "Kar stisnilo me je, ko sem od daleč zagledal, da na strehi ni več naših koles. Ženi sem rekel, glej, ni koles, pa je zamišljeno pogledala gume na avtomobilu in dejala, da so," je Kranjec opisal prvi del zgodbe, ki je imela srečen konec.

Ko je Kranjec prišel do avtomobila, ga je čakalo sporočilo, da naj se oglasijo na policijski postaji. "Po parkirišču se je sprehajal kriminalist v civilni opravi, ki je med krajo koles zalotil Italijana, starega od 45 do 50 let. S strehe jih je snel kar z nosilci vred. Pustil ga je, da je zlomil oziroma prerezal tri ključavnice, snel kolesa, tik preden jih je hotel dati v kombi, pa je stopil v akcijo," je dodal slovenski skakalec.

Kriminalist je povedal, da je ogromno tatov, zaradi česar se policija redno sprehaja po parkiriščih, zato naj bo Kranjčeva neprijetna izkušnja opozorilo za vse, ki potujete s kolesi po Italiji.

Če smo včeraj pisali o poštenem Hrvatu, ki je našel denarnico Gorana Dragića in mu jo vrnil, je tokrat dobro delo opravil italijanski kriminalist in družini Kranjec preprečil dodatne skrbi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 276
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin