Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 2. 2019,
14.39

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Tina Maze Ilka Štuhec Ilka Štuhec Milka

Petek, 1. 2. 2019, 14.39

5 let, 2 meseca

Ilka in Tina iščeta kandidate za smučarski dan

Oglasno sporočilo

"No, pa da vidimo, kdo od vas, dragi navijači, se bo opogumil in se z nama spustil po zasneženem bregu," sta vam vrgli kost, pardon čokolado, naši najboljši alpski smučarki vseh časov Tina Maze in Ilka Štuhec.

Milka Tina Maze Ilka Štuhec | Foto:

Priložnost je res enkratna, šampionki se bosta namreč po koncu tekmovalne sezone z izžrebanci nagradne igre (vse potrebno najdete na spletni strani www.milkaski.si) podali na strmino in izbrancem namenili nekaj skrivnosti, kako do boljšega zavoja ali kako do idealne preže v smuku.

Milka Tina Maze Ilka Štuhec | Foto: Tino in Ilko smo namreč pred dnevi ujeli v studiu, kjer sta ugriznili v prve grižljaje nove sladke reklamne kampanje za Milko.

V teh dneh, ko so oči širše javnosti usmerjene tako v Zlato lisico kot v prihajajoče svetovno prvenstvo v Åreju, bosta naši vrhunski športnici v različnih vlogah še kako na trnih, konec koncev bo Ilka na Švedskem branila naslov prvakinje v smuku. Ob tem pa sta v en glas poudarili, da se veselita tudi izziva, ko se bosta z navijači preiskusili v vlogi trenerk.

Ste pripravljeni na izziv? "Zelo se veselim tega dne. Ko bom pravzaprav prvič v vlogi učiteljice. In komaj čakam, da slišim, kdo se bo prvi opogumil in mi rekel trenerka. Potem bom preverila vaše smučarsko znanje in vam pomagala do lepših zavojev ter hitrejšega spusta. Tudi kakšno napako bomo skupaj odpravili. Dobrodošli!" je na vse navijače skorajda nespodobno povabilo naslovila naša vrhunska 'downhilka Ilka', zmagovalka devetih tekem za svetovni pokala in aktualna svetovna prvakinja v smuku.

Milka Tina Maze Ilka Štuhec | Foto: "Bi rad smučal z mano?" s privlačnim vabilom ni prav nič zaostajala Tina, dvakratna olimpijska prvakinja, štirikratna svetovna prvakinja, dobitnica velikega kristalnega globusa in zmagovalka 26 tekem za svetovni pokal, ki je tudi v vlogi mlade mamice še vedno v formi: "Moj nasvet za izbrance, ki se nam bodo pridružili na smučarskem dnevu: vstanite zgodaj zjutraj, dobro pozajtrkujte, potem pa hitro na sneg. Da izkoristite svežo podlago, da imate čimboljše pogoje. Ko zaključite z aktivnostmi na snegu, pa hitro na kosilo in drugim užitkom naproti."

Drži, Ilko kot Tino velja poslušati. Konec koncev boste težko še kdaj našli priložnost, da na snegu uživate v tako eminentni družbi. V družbi vijoličnih snežnih kraljic in Milke.

Saj veste, ni boljše razvade od dobre čokolade. In ni slajše smučarske družbe pod okriljem Milke od šampionk Tine in Ilke. Kot rečeno - hitro nabrusite smuči in na www.milkaski.si.

Naročnik oglasnega sporočila je Sport Media Focus.

 

Ne spreglejte