Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Ponedeljek,
18. 5. 2020,
8.32

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,57

4

Natisni članek

Eugenie Bouchard

Ponedeljek, 18. 5. 2020, 8.32

1 leto, 2 meseca

Komaj čaka, da ga sreča. Zmagovalec ne bo dobil le večerje. #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,57

4

Eugenie Bouchard | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

V začetku maja smo pisali o tem, kako želi teniška igralka Eugenie Bouchard pomagati ZDA. Pred dvema dnevoma se je akcija končala, njeni oboževalci pa so bili za srečanje z njo pripravljeni seči precej globoko v žep.

Kaj bo dobil zmagovalec?

Zmagovalec te akcije ne bo dobil samo večerje s kanadsko lepotico, ampak precej več. Dobil bo tudi letalsko vozovnico na turnir, na katerem bo Bouchardova tekmovala. Lahko bo sedel v loži skupaj z njeno ekipo. Poleg že omenjene večerje bo zmagovalec dobil še njen podpisan lopar in teniške copate. "Mislim, da je v tem času pomembno, da se združimo," je pred tedni v svojem videu povedala Bouchardova, nekdaj peta igralka sveta, ki je danes na skromnem 328. mestu.

Eugenie Bouchard je bila nekdaj peta igralka sveta. | Foto: Guliverimage/Getty Images Eugenie Bouchard je bila nekdaj peta igralka sveta. Foto: Guliverimage/Getty Images

Ponudil skoraj 80 tisoč evrov

Izklicna cena je bila 2.500 ameriških dolarjev (2.300 evrov), a je bilo jasno, da se bo znesek precej dvignil. Zmagovalec je za druženje s 26-letno teniško lepotico ponudil neverjetnih 85 tisoč dolarjev (78 tisoč evrov). Nad tem je bila presenečena tudi sama. "Neverjetni ste. Zelo sem hvaležna in ponosna na vse, ki ste se pridružili projektu. Komaj čakam, da srečam zmagovalca," je na svojem profilu na Twitterju zapisala trenutno 328. igralka sveta.

To pa ne bo njen prvi zmenek na slepo. Leta 2017 je Bouchardova izgubila stavo z enim izmed sledilcev na tekmi Super Bowl. Pozneje je morala iti na zmenek z Johnom Goehrkom, ko so New England Patriots premagali moštvo Atlanta Falcons. Eugenie in John sta se pozneje večkrat srečala.

Eugenie Bouchard se zelo dobro znajde pred fotografskimi objektivi, v zadnjem času celo bolje kot na teniškem igrišču.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentine’s Day lovers 😜♥️

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Že pred dobrim mesecem je opozorila nase

Kmalu po tistem, ko so prekinili vsa teniška tekmovanja in je v svetu zavladala karantena, se je nekdanja polfinalistka Wimbledona začela dolgočasiti, s svojim zapisom pa ji je uspelo predramiti moški del populacije na družbenih omrežjih. "Ne pritožujem se, ampak menim, da bi bila karantena veliko bolj zabavna s fantom," je zapisala na Twitterju in dobila nešteto ponudb.

Bodo letos sploh še igrali?

Teniška sezona na najvišji ravni je še vedno prekinjena. Pred kratkim so sporočili, da turnirjev na najvišji ravni ne bo vsaj do konca julija. Nekateri težko verjamejo, da bodo letos sploh še igrali vrhunski tenis.

Eugenie Bouchard
Sportal Bi šli na večerjo s teniško lepotico in dobrodelno prispevali? #video
Eugenie Bouchard
Sportal Omrežje ponorelo: v času koronavirusa si je zaželela fanta
Ne spreglejte