Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Četrtek,
19. 3. 2020,
13.04

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,86

5

Natisni članek

Eugenie Bouchard ATP WTA

Četrtek, 19. 3. 2020, 13.04

4 leta, 1 mesec

Omrežje ponorelo: v času koronavirusa si je zaželela fanta

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,86

5

Eugenie Bouchard | Foto Guliver/Getty Images

Foto: Guliver/Getty Images

Eugenie Bouchard, vrhunska teniška igralka, je z zapisom na svojem profilu na Twitterju na noge dvignila družbena omrežja. Kanadska igralka je namreč zapisala, da bi ji v tem času prav prišel fant.

OP Francije
Sportal Ogorčeni nad odločitvijo Francozov: Kako prosim?

Tudi v teniškem svetu se v zadnjih dneh veliko dogaja. Najprej so francoski organizatorji sporočili, da bodo OP Francije, največji turnir na pesku, zaradi koronavirusa prestavili na september. V sredo pa sta obe teniški združenji (ATP in WTA) javnosti sporočili, da do 7. junija ne bo na sporedu nobenega teniškega turnirja.

Eugenie Bouchard je zelo aktivna na družabnih omrežjih. | Foto: Gulliver/Getty Images Eugenie Bouchard je zelo aktivna na družabnih omrežjih. Foto: Gulliver/Getty Images

Karantena bi bila veliko bolj zabavna s fantom

Marsikatera teniška igralka ali igralec tega ukrepa ni bil vesel. Med njimi je tudi kanadska teniška lepotica Eugenie Bouchard. V tem času ji je z zapisom uspelo dodobra predramiti moški del populacije na družbenih omrežjih.

Očitno se nekdanja polfinalistka Wimbledona zelo dolgočasi. Najprej je zapisala, da je šele sreda, nekaj ur za tem pa se je na njenem profilu na Twitterju prikazal zapis: "Ne pritožujem se, ampak menim, da bi bila karantena veliko bolj zabavna s fantom."

Vprašanje je, kako resno je mislila polfinalistka Wimbledona, saj smo v preteklosti že večkrat videli takšne in drugačne zapise. Eugenie se sicer veliko bolje znajde pred fotografskimi objektivi kot na teniškem igrišču.

Uvrstitve na lestvici bodo do preklica zamrznjene

"Sezona na pesku zaradi prekinitve ne bo potekala po načrtih. Izzivi, kot je pandemija covid-19, zahtevajo veliko več sodelovanja kot kadarkoli v teniški skupnosti. Preučujemo vse možnosti, da bi čim bolj ohranili teniški koledar," so sporočili iz obeh združenj, ob tem pa poudarili, da sta obe svetovni lestvici do preklica zamrznjeni.

Ashleigh Barty, lanska zmagovalka pariškega turnirja | Foto: Gulliver/Getty Images Ashleigh Barty, lanska zmagovalka pariškega turnirja Foto: Gulliver/Getty Images

Lanske zmagovalka niso poklicali in vprašali za mnenje

Ashleigh Barty, lanska zmagovalka pariškega turnirja, bo zgrabila vsako priložnost za ubranitev lanske lovorike. V torek so sporočili, da bodo Roland Garros z maja prestavili na september. Zaradi te odločitve je bilo ogorčenih kar nekaj igralcev, medtem ko je bila Avstralka glede tega bolj umirjena.

"Upam, da bom septembra dobila priložnost in branila ta naslov. Vsako priložnost, ki ji bom dobila, bom zgrabila z obema rokama," je za avstralske medije povedala Bartyjeva.

Guy Forget, direktor OP Francije, je izjavil, da je pred objavo spremembe datuma obvestil tudi Rafaela Nadala, 12-kratnega zmagovalca OP Francije. So poklicali tudi 23-letno avstralsko tekmovalko? "Ne, z Guyem Forgetom nisem govorila, sem pa vseeno vesela, da bom lahko igrala na turnirju, ne glede na to, kdaj bo predviden."

Ne spreglejte