SiolNET. Sportal Tenis
4,41

termometer

  • Messenger
  • Messenger

S tenisom se ne more preživljati, zato išče še druge vire

4,41

termometer

Eden Silva
Foto: Gulliver/Getty Images

Eden Silva je ena manj znanih teniških igralk in je trenutno na 486. mestu lestvice WTA. Britanska teniška igralka se ne more preživljati samo s tenisom, zato se mora ukvarjati še s čim drugim in na ta način želi pridobiti sponzorje.

Eden Silva je v svoji karieri, predvsem v igranju dvojic, zaslužila 100 tisoč evrov. Zaradi visokih davkov in stroškov potovanja se samo s tenisom ne more preživljati. Zato se ukvarja še z modo. Njeno lepoto in privlačnost so s pomočjo Instagrama opazili tudi na eni izmed modnih agencij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The best things in life aren’t things 🙏🏽

A post shared by Eden Silva (@edensilva) on

Še vedno bo osredotočena na tenis

"Verjamem, da se mi ni treba predstavljati samo kot teniška igralka, ampak imam lahko tudi druge interese," je uvodoma povedala Silva.

"Agencija predstavlja športnike, modele in zvezde resničnostnih šovov. Ne sprehajam se po modnih brveh, ampak sem lahko zaščitni obraz določenih kampanj in na ta način lahko dobim sponzorje. Vedno sta me zanimali moda in lepota, a moja osredotočenost še vedno ostaja pri tenisu," je za The Sun povedala 24-letna športnica.

Serena Williams je zelo aktivna tudi zunaj igrišč. Serena Williams je zelo aktivna tudi zunaj igrišč. Foto: Getty Images Če lahko Serena Williams, zakaj ne bi še ona

Njena velika vzornica je Serena Williams, a ne samo na igrišču, ampak tudi zunaj igrišč. Zaveda se, da na teniških igriščih ne bo tako uspešna kot 38-letna Američanka, ki ima v svoji vitrini 23 lovorik s turnirjev za grand slam.

Eden Silva trenutno igra na turnirju Battle of the Brits 2. Eden Silva trenutno igra na turnirju Battle of the Brits 2. Foto: Gulliver/Getty Images

"Ona je moj idol. Imela je tudi težke trenutke, ampak način, kako se vede zunaj igrišč, je močan in ognjevit. Občudujem jo in je moja najljubša teniška igralka. Je pravi primer, kako je nekdo lahko posvečen tenisu, hkrati pa se lahko ukvarja še z drugimi stvarmi. Uspešna je v modi in tenisu in zakaj ne bi bila še jaz," je še povedala Silva, za katero lahko pričakujemo, da bo imela v prihodnjih tednih še veliko več sledilcev. Trenutno jih ima nekaj čez sedem tisoč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Walks in the park turn into photo shoots now 🌳🌷💁🏽‍♀️

A post shared by Eden Silva (@edensilva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy vibes 🤎

A post shared by Eden Silva (@edensilva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweaty af 🐽💦 #BetterNeverStops @castore_sportswear

A post shared by Eden Silva (@edensilva) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When you focus on the good, the good gets better 🦋

A post shared by Eden Silva (@edensilva) on

Novak Đoković, Rafael Nadal Sportal Kljub mnogim odpovedim se pri nekaterih vrtijo milijoni Ashleigh Barty Sportal Prva igralka sveta ne bo tvegala in je ne bo na OP ZDA tenis_THUMB Sportal Spor na mreži: Bodi zelo previden Kyle #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin