SiolNET. Sportal Tenis
1,40

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Aleksander Zverev in njegove obtožbe

Obtožen je, da jo je pretepal, a on se le nasmehne

1,40

termometer

Aleksander Zverev
Foto: Gulliver/Getty Images

Aleksander Zverev, nedeljski finalist turnirja serije masters v Parizu, se je na nedeljski novinarski konferenci še enkrat odzval na hude obtožbe glede nasilja nad nekdanjim dekletom. "Vem, da je veliko ljudi, ki bodo poskušali izbrisati nasmeh iz mojega obraza, ampak jaz se še vedno nasmehnem pod masko," so bile besede Zvereva.

Olga Šaripova Foto: Guliverimage/Getty Images

Olga Šaripova Sportal Pretresljiva zgodba: Bilo je tako hudo, da je želela narediti samomor

Šaripova v obsežnem intervjuju razkrila grozljive podrobnosti

Aleksander Zverev, eden najboljših teniških igralcev, se v zadnjih dveh tednih sooča s hudimi obtožbami. Olga Šaripova, njegovo nekdanje dekle, ga je najprej obtožilo nasilja na družbenem omrežju Instagram, nekaj dni nazaj pa smo lahko prebrali obširen intervju, kjer je razkrila nekaj grozljivih podrobnosti iz njunega razmerja. Bilo je že tako hudo, da si je želela vzeti življenje. Treba je povedati, da do zdaj ni še nobenih trdnih dokazov, prav tako pa je Zverev vse obtožbe zanikal.

"Poznava se že od mladih nog in imela sva veliko skupnih trenutkov. Zelo mi je žal, da daje takšne izjave. Te obtožbe preprosto ne držijo. Imela sva razmerje, ki se je že zdavnaj končalo," je bil prvi odziv 23-letnega teniškega igralca.

Brenda Patea, prav tako nekdanje dekle Aleksandra Zvereva, je pred kratkim izjavila, da nima nobenih stikov z nemškim igralcem. Brenda Patea, prav tako nekdanje dekle Aleksandra Zvereva, je pred kratkim izjavila, da nima nobenih stikov z nemškim igralcem. Foto: Gulliver/Getty Images

Kmalu bo postal oče, a tudi zdaj že nekdanjim dekletom

Prav tako je prišlo na dan, da bo prihodnje leto dobil otroka, zdaj že s prav tako nekdanjim dekletom Brendo Patea. Ta je dejala, da s teniškim igralcem nimata nobenih stikov, da želi otroka vzgajati v zdravem okolju in da lahko sama skrbi zanj. S tem je nekako namignila, da Zvereva ne želi zraven.

Olga_thumb Sportal Kako teniški zvezdnik odgovarja na obtožbe o hudem nasilju nad dekletom?

Na igrišču mu gre zelo dobro

Kljub vsem težavam, ki se mu kopičijo v zasebnem življenju, sedmi igralec sveta trenutno igra odličen tenis. To namreč kažejo tudi njegovi rezultati. Dvakrat je zmagal v nemškem Kölnu, v Parizu na turnirju serije masters pa je prišel do finala.

"Vem, da je veliko ljudi, ki bodo poskušali izbrisati nasmeh iz mojega obraza, ampak jaz se še vedno nasmehnem pod masko." "Vem, da je veliko ljudi, ki bodo poskušali izbrisati nasmeh iz mojega obraza, ampak jaz se še vedno nasmehnem pod masko." Foto: Reuters

Lahko poskušajo še naprej, ampak on se jim le nasmehne

Vseeno se Zverev vprašanjem na to temo v času turnirja v Parizu ni mogel izogniti. Nazadnje je bilo to v nedeljo, kjer ni kazal nobenih znakov napetosti ali česa podobnega. Spomnimo, da je imel Zverev pred časom igralsko krizo, potem ko se je sprl z zdaj že nekdanjim mendežerjem. Te (ne)resnične obtožbe mu do zdaj niso prišle do živega.

"Vem, da je veliko ljudi, ki bodo poskušali izbrisati nasmeh iz mojega obraza, ampak jaz se še vedno nasmehnem pod masko," je uvodoma povedal letošnji finalist OP ZDA in dodal: "Tako na igrišču kot tudi zunaj igrišča je vse odlično. V mojem življenju je vse odlično in kmalu bom postal oče … Tisti, ki se trudijo (da mu izbrišejo nasmeh z obraza op. p.), lahko to še naprej poskušajo, ampak jaz se še vedno nasmehnem, ampak pod masko se tega ne vidi."

Olga_asripova_thumb Sportal Nov škandal v tenisu: Tepel me je in dušil z blazino

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin