SiolNET. Sportal Tenis
4,34

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nov škandal v tenisu: Tepel me je in dušil z blazino

4,34

termometer

Aleksander Zverev
Foto: Gulliver/Getty Images

V teniškem svetu je na obzorju nov škandal, potem ko je Olga Šaripova, nekdanje dekle Aleksandra Zvereva, razkrila šokantne podrobnosti iz njune zveze. Nemški teniški igralec naj bi se v preteklosti večkrat fizično znašal nad njo.

Aleksander Zverev_THUMB Sportal Đokovića napadajo, on pa se požvižga na to in se zabava v družbi lepotic #video

Aleksander Zverev, nekdanji tretji igralec sveta in eden od najbolj perspektivnih teniških igralcev sveta, je bil že pred meseci na udaru kritik, potem ko je zakrožil video, kako je bil na zabavi, namesto da bi bil v samoizolaciji. Zdaj je na dan prišla veliko bolj šokantna zgodba, saj naj bi se fizično spravljal nad svojo nekdanjo partnerico Olgo Šaripovo, ta je zgodbo delila na družabnih omrežjih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

МЕНЯ БИЛИ И БОЛЬШЕ НЕ БУДУ МОЛЧАТЬ. Я сейчас хочу рассказать одну очень личную и очень тяжелую для меня историю, которую я уже пережила и оставила в прошлом. Пишу я это, чтобы девушки, которые находятся или находились в такой же ситуации не чувствовали себя одинокими и нашли в себе силы жить дальше. Я была жертвой домашнего насилия! Первый раз это случилось в начале отношений, была ссора и меня ударили головой об стену с такой силой, что я села на пол. Что было дальше? Меня обвинили в том, что это я поднимаю руку.. человек, который секунду назад меня ударил стоял и кричал на меня, за что ударил не он, а я. Как это возможно? Почему я сразу не ушла? Почему простила? На эти вопросы , я правда не могу дать ответы. Я любила. Искренне любила и хотела быть с этим человеком, мне казалось , что это всего лишь ошибка, которую мы вместе исправим и оставим в прошлом. Но единственное , что стоило оставить в прошлом- это эти отношения. В августе прошлого года я побитая выбежала из гостиницы босиком. Я стояла на улице Нью-Йорка и не знала куда мне идти и что делать. Меня пытались задушить подушкой, ударили головой об стену, скручивали руки и в тот момент я действительно боялась за свою жизнь. Это была уже далеко не первая и не последняя ситуация, когда в отношениях на меня подняли руку. Она была самая страшная, потому что в какие-то моменты я не могла дышать. Честно, то время я вспоминаю с трудом, потому что тогда не было никаких красок жизни, один туман и непонимание происходящего. Я была другим человеком, верила в любовь и пыталась ее сохранить. Но люди не меняются, как показывает время. Отношения с абьюзером это сейчас не новость. Но когда ты в них находишься, тебе очень сложно из них выйти. Как из них вышла я? Это отдельная история, которую я расскажу чуть позже. Потому что я больше не буду молчать. Потому что эта тема, о которой нужно говорить. И я больше не боюсь. #янебоюсь

A post shared by crazy Olya (@olyasharypova) on

Pripravljena je tudi na detektor laži

Ta Zvereva v svojem zapisu ni konkretno omenila, a so tuji mediji presodili, da to ne bi mogel biti nihče drug kot Zverev, saj sta bila v tistem času na teniškem OP ZDA v zvezi. Kmalu po tej objavi je v stik z njo stopila ruska spletna stran Championat, ki ji je Olga potrdila, da gre za Aleksandra Zvereva, in dejala, da je pripravljena iti tudi na detektor laži. "Pripravljena sem iti na kakršnekoli teste, tudi na detektor laži, da potrdim svoje besede," je za omenjeno spletno stran povedala Šaripova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔗 #404error

A post shared by crazy Olya (@olyasharypova) on

Ne bo več molčala

"Tepli so me in ne bom več molčala. Želim povedati osebno in težko zgodbo, ki sem jo imela v preteklosti. To pišem zato, da dekleta, ki so v istem položaju ali so bila, ne bi bila sama in da bi imela moč, da lahko živijo naprej. Bila sem žrtev nasilja v družini," je uvodoma zapisala Šaripova.

Nasilje naj bi se dogajalo že na začetku zveze. Ko se je vnel prepir, naj bi jo omenjeni človek z glavo udaril v zid, od udarca je obsedela na tleh. Pozneje pa naj bi jo obtožil, da je ona dvignila roko nad njim. "Človek, ki me je nekaj sekund prej udaril, je vpil name. Ne zato, ker je on mene udaril, ampak ker sem jaz želela njega? Kako je to mogoče. Zakaj ga nisem takoj pustila? Zakaj sem mu oprostila. Res ne morem odgovoriti na ta vprašanja. Imela sem ga rada. Iskreno sem ga imela rada in želela sem biti s to osebo. Mislila sem, da je to samo napaka, ki jo bova skupaj popravila in jo pustila v preteklosti."

Aleksander Zverev, trenutno sedmi igralec sveta, se na obtožbe še ni odzval. Aleksander Zverev, trenutno sedmi igralec sveta, se na obtožbe še ni odzval. Foto: Gulliver/Getty Images

Bala se je za svoje življenje

Pozneje je razkrila nekatere dodatne podrobnosti o tem, kako je avgusta lani v New Yorku bosa tekla iz hotela. "Stala sem na ulici v New Yorku in nisem vedela, kam naj grem in kaj naj naredim. Poskušal me je zadušiti z blazino, udaril me je v glavo, zvijal mi je roke in takrat sem se bala za svoje življenje. Daleč od tega, da je prvič dvignil roko nad mano," je še zapisala Olga. Medtem ko je Olga v New Yorku prosila za pomoč, so se na spletu znašla sporočila, prav tako fotografija njenih oblek, ki so ostale pred vrati. Aleksander Zverev, ki velja za prihodnost svetovnega tenisa, se na hude obtožbe še ni odzval.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin