Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Petek,
30. 10. 2020,
12.40

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,86

4

Natisni članek

Aleksander Zverev

Petek, 30. 10. 2020, 12.40

1 leto, 2 meseca

Odziv Aleksandra Zvereva na obtožbe

Kako teniški zvezdnik odgovarja na obtožbe o hudem nasilju nad dekletom?

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,86

4

Aleksander Zverev | Foto Reuters

Foto: Reuters

Aleksander Zverev, eden najboljših teniških igralcev sveta, zadnja dva dneva nima mirnega spanca. Nemec se je namreč znašel pod hudimi obtožbami. Nekdanje dekle Olga Šaripova ga je obtožilo hudega fizičnega nasilja. Že pred tem je odjeknila novica, da Zverev pričakuje otroka z dekletom, s katerim ravno tako nista več skupaj. Kaj je glede vsega skupaj povedal teniški igralec in kaj mu je Šaripova že danes odgovorila? Očitno, se je odločila, da gre tokrat do konca.

Aleksander Zverev
Sportal Nov škandal v tenisu: Tepel me je in dušil z blazino

Naključje ali načrtno dejanje?

Najprej je udarilo v sredo, nato še v četrtek. Dve nekdanji dekleti Aleksandra Zvereva sta razkrili podrobnosti iz zasebnega življenja. Brenda Patea je najprej razkrila, da pričakuje otroka, katerega oče je Zverev. Le dan za tem je Olga Šaripova razkrila zgodbo o hudem nasilju, v katerega naj bi bil prav tako vpleten nemški teniški zvezdnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedem Anfang wohnt ein Zauber inne. Dies ist mein zauberhafter Anfang mit einem neuen Leben unter meinem Herzen. 👼🏻 Ich kann kaum in Worte fassen, wie es sich für mich anfühlt, schwanger zu sein - es ist einfach nur eine überwältigende Zeit. 🤗 Mama zu werden erfüllt mich mit einer so großen Freude und doch macht es mir auch ein bisschen Angst. Diejenigen unter euch, die bereits schwanger waren, können das vermutlich nachvollziehen. 🙈 In den vergangenen Wochen gab es einige herzzerreißende und freudige Momente und dann wieder Situationen der Unsicherheit, weil mein Kind in stürmische Zeiten hineingeboren wird. Aber egal was noch auf uns zukommen wird…ich werde mein Kind lieben und beschützen, bis ans Ende meiner Tage. Ich bin schon jetzt die glücklichste Mama der Welt und ich freue mich so unbeschreiblich dieses Glück mit euch teilen zu können! Danke an alle, die mir so tolle, positive Nachrichten geschrieben haben. Ihr ahnt gar nicht, wie happy ihr mich damit macht. Ich bin zu Tränen gerührt, so viele Glückwünsche von euch bekommen zu haben und dass ihr eure Geschichten mit mir teilt, bedeutet mir sehr viel.❣️ Schön, dass es euch gibt 🥰 #kugelrundundglücklich #20ssw

A post shared by Brenda (@brendapatea) on

Otroka je priznal, a ga želi vzgajati sama

Že v sredo je Brenda Patea, nekdanje dekle Aleksandra Zvereva, sporočila, da je v 20. tednu nosečnosti. Oče otroka je nihče drug kot že omenjeni teniški igralec. V intervjuju za Bild je 27-letnica povedala, da skrbništva ne želi deliti z njim, ampak bo naredila vse, da bo otrok odraščal v mirnem in ustreznem okolju. "Imam možnost svojega otroka vzgajati sama," je izjavila manekenka, ki je med drugim povedala, da z Aleksandrom nimata nobenih stikov.

Zgodba trenutno sedmega igralca sveta je nekoliko drugačna, v svoji izjavi glede tega primera je zapisal: "Čeprav z Brendo nisva več skupaj, imava dober odnos in kot oče bom prevzel svoj del odgovornosti. Skupaj bova poskrbela za otroka. Zelo se ga že veselim."

Olga Šaripova je izjavila, da je pripravljena iti tudi na detektor laži, da potrdi svoje besede. | Foto: Gulliver/Getty Images Olga Šaripova je izjavila, da je pripravljena iti tudi na detektor laži, da potrdi svoje besede. Foto: Gulliver/Getty Images

Veliko hudega naj bi preživljala Olga Šaripova

Kmalu za tem, ko je Patea razkrila nosečnost, je "udarila" še Olga Šaripova. Ta je bila še lani v zvezi z visokoraslim Nemcem. Na Instagramu je delila pretresljivo zgodbo, ki govori o hudem nasilju nad njo. Šaripova v zapisu Zvereva ni omenila poimensko, a vsi dvomi so bili razblinjeni, ko je za spletno stran Championat potrdila, da gre za letošnjega finalista OP ZDA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔗 #404error

A post shared by crazy Olya (@olyasharypova) on

Zbežala je bosa in s telefonom v roki

Najbolj hudo naj bi bilo lani na OP ZDA, ko je prišla v hotel po druženju z Dašo Medvedev, ženo Daniila Medvedeva, prav tako vrhunskega teniškega igralca.

"Saša je bil zaradi tega jezen. Ko sem prišla, sva se sprla. Na Instagramu sem zapisala, da me je poskušal zadušiti z blazino in da mi je zvijal roke. Večkrat sem poskušala zbežati iz sobe, vendar mi ni dovolil. Bala sem se, da bi naju kdo videl ali slišal. Na koncu se mi je uspelo osvoboditi. Bila sem bosa in imela sem le telefon," ja za omenjeno spletno stran razlagala Šaripova.

Zverev vse obtožbe zanika. | Foto: Reuters Zverev vse obtožbe zanika. Foto: Reuters

"Te obtožbe preprosto ne držijo"

Zverev je vse skupaj zanikal in dejal, da gre za neutemeljene obtožbe. "To me zelo žalosti. Poznava se že od mladih nog in imela sva veliko skupnih trenutkov. Zelo mi je žal, da daje takšne izjave. Te obtožbe preprosto ne držijo. Imela sva razmerje, ki se je že zdavnaj končalo," je zapisal 23-letni Zverev, za katerega bodo te obtožbe kar velik zalogaj.

Vprašanje je, kako bo vse skupaj nanj vplivalo na teniškem igrišču. Trenutno mu gre zelo dobro, saj je zmagal na dveh turnirjih v Kölnu v Nemčiji. Znova ga bomo lahko gledali na turnirju serije masters v Parizu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander Zverev (@alexzverev123) on

"Ne lažem in oba to veva"

Ni prav dolgo trajalo, da je Olga Šaripova na Instagramu odgovorila Zverevu. Med drugim je zapisala, da je bila pripravljena na vse morebitne scenarije in da ni pričakovala toliko spodbudnih sporočil.

"Moja zgodba se šele začenja. 'Te obtožbe preprosto ne držijo.' Ne vem, ali si ti pisal ali nekdo drug upravlja tvojim Instagram, ampak vse do danes nisi imel poguma, da bi neposredno razložil. Ne lažem in oba to veva. Ne bojim se povedati resnice, ali se jo bojiš povedati ti? In če si mislil, da bom po vsem tem tiho, ne bom. Ni ti uspelo odgovoriti osebno, zato sem jaz zdaj storila enako."

Ne spreglejte