Nervozni Đoković glavnemu sodniku zabrusil nekaj krepkih #video

Novak Đoković se je v četrtek na turnirju serije masters uspešno prebil v četrtfinale, potem ko je v dveh nizih premagal Roberta Bautista Aguta. Med dvobojem pa je bilo med Srbom in sodnikom precej napeto. Nole je sodniku zabrusil nekaj krepkih.

Novak Đokovič je v četrtek premagal Španca po dveh nizih. Dvoboj se je na koncu končal z izidom 6:4, 6:4. Čeprav je Đoković prišel v Rimu do pomembne zmage, pa se je v drugem nizu pošteno sporekel z glavnim sodnikom, ki mu je dal opozorilo zaradi prevelikega premora med serviranjem. "Kako mi lahko daš opozorilo, prekleto. On si vzame preveč časa, ne razume," je bruhalo iz Đokovića, potem ko je imel v mislih fanta, ki podaja žogice. "Pokušaj razumeti položaj, za božjo voljo," je še dodal srbski zvezdnik, ki se bo v petek zvečer (okrog 21.00) v četrtfinalu pomeril s Juanom Martinom del Potrom.

"Ne vem, kako je na preostalih igriščih, vendar nisem slišal prav veliko dobrih komentarjev. Osrednje igrišče tudi ni takšno, kot je bilo nekoč." "Ne vem, kako je na preostalih igriščih, vendar nisem slišal prav veliko dobrih komentarjev. Osrednje igrišče tudi ni takšno, kot je bilo nekoč." Foto: Guliver/Getty Images

Kritiziral tudi igrišča

V zadnjih dneh smo lahko slišali veliko kritik na račun igrišč. Med njimi je tudi Novak Đoković, ki pravi, da bi morali igrišča pripraviti že nekaj mesecev pred začetkom turnirja. "Ne vem, kako je na preostalih igriščih, vendar nisem slišal prav veliko dobrih komentarjev. Osrednje igrišče tudi ni takšno, kot je bilo nekoč."

Novak meni, da se v italijanski prestolnici priprave igrišč ne lotevajo na pravi način in da bi moralo biti igrišče odprto skozi vse leto. "Pesek je izredno delikatna podlaga. Da bi bila zares kakovostna, se mora na njej igrati vsaj tri mesece prej. Na žalost imamo v Rimu tradicionalno takšne težave."

Novak Đoković meni, da se njegova raven igre dviguje. Novak Đoković meni, da se njegova raven igre dviguje. Foto: Guliver/Getty Images Na igrišču je vedno bolj samozavesten

Novak Đoković je po zmagi nad Bautisto Agutom dejal, da je odigral od enega najboljših dvobojev v letošnji sezoni in da je prišel v pravem trenutku. Igralce namreč kmalu čaka OP Francije, vrhunec peščene sezone.

"Dajem vse od sebe, da dvignem svojo raven igre, najvišjo mogočo v tem trenutku. Zavedam se, da pretekli meseci niso bili takšni, kot sem pričakoval, a ob tem pa verjamem, da je to del procesa. Iz dneva v dan sem na igrišču vedno bolj samozavesten. Rad imam Rim in pogoje, ki jih ponuja. Tukaj sem imel tudi veliko uspehov," je še povedal štirikratni zmagovalec turnirja v Rimu.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano