Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
22. 8. 2021,
8.50

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,23

8

Natisni članek

Daniil Medvedev teniški globus

Nedelja, 22. 8. 2021, 8.50

1 leto, 2 meseca

Neverjetno, kaj si je tokrat dovolil Rus: Tožil jih bom #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Yellow 5,23

8

Daniil Medvedjev | Foto Guliverimage

Foto: Guliverimage

Teniški igralec Andrej Medvedjev je na turnirju v Cincinnatiju poskrbel za zgražanje mnogih ljubiteljev tenisa, potem ko je namerno brcnil v kamero. Pozneje je grozil, da bo tožil organizatorje.

V soboto sta v polfinalu turnirja serije masters v Cincinnatiju igrala Daniil Medvedjev in Andrej Rubljov. Na koncu je po dveh nizih zmagal zadnji z izidom 2:6, 6:3, 6:3. A v drugem nizu je prišlo do precej nenavadnega dogodka, ki ga mnogi ljubitelji tenisa ne pomnijo.

Pozneje je še nalašč brcnil v kamero

Medvedjev je poskusil vrniti eno od globokih žogic, a ob tem po nesreči trčil in porušil eno od kamer, ki stoji v zadnjem delu igrišča. To ga je tako ujezilo, da je nekaj trenutkov za tem nalašč brcnil v objektiv kamere, s tem pa si je zaslužil opomin sodnika, ki mu je dejal, da naj tega ne počne.

"Skoraj sem si zlomil roko," je razlagal prvi nosilec turnirja. "Skoraj sem si zlomil roko, odnesite to (kamero op. p.) stran. Odnesite to stran," je bruhalo iz ruskega igralca.

"Verjetno jih bom tožil"

Glavni sodnik dvoboja je to možnost zavrnil, medtem ko mu je 25-letni Medvedjev očital, da jim ni mar za varnost igralcev. Po odigrani igri se Medvedjev ni mogel pomiriti, prav tako je poklical zdravniško pomoč.

Rafael Nadal
Sportal Žalostna novica za navijače Rafaela Nadala #video

"Verjetno jih bom tožil. Ne morem igrati. Pokličite fizioterapevta," je še kar naprej vrelo iz drugega igralca sveta. Koliko je čustveni izbruh Medvedjeva vplival na njegovo igro, težko presodimo. A dejstvo je, da je dvoboj proti svojemu rojaku prvič izgubil. Njun medsebojni izid v zmagah je 5:1 za leto dni starejšega Medvedjeva.

Andrej Rubljov | Foto: Reuters Andrej Rubljov Foto: Reuters

Turnir na koncu dobil Zverev

Nemec Alexander Zverev je suvereno dobil turnir serije masters 1000 v Cincinnatiju. V vsega 58 minutah igre je premagal Rusa Andreja Rubljova s 6:2, 6:3.

Ne spreglejte