Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sreda,
29. 4. 2020,
15.27

Osveženo pred

3 leta, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,86

1

Natisni članek

Jelena Đoković Novak Đoković

Sreda, 29. 4. 2020, 15.27

3 leta, 12 mesecev

Kaj se je v času karantene dogajalo pri Đokoviću doma? #video

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,86

1

Novak Đoković | Foto Reuters

Foto: Reuters

Novak Đoković, prvi teniški igralec sveta, je že pred časom v pogovoru z Andyjem Murrayjem govoril, kako že nekaj tednov niso prekinili izolacije, kar pomeni, da že dolgo ni obiskal frizerja. Tokrat je to vlogo prevzela njegova žena Jelena.

"Vsa čast, imaš kariero"

Srbski teniški zvezdnik se je v času novega koronavirusa večkrat oglašal na družbenih omrežjih in vztrajal, da ne bo pustil, da ga ostriže Jelena, njegova dolgoletna partnerica. Nole vseeno ni zdržal oziroma, kakor je dejal v videu, je pokleknil.

"To je verjetno začetek konca. Bomo videli, kaj bo. Sprejel sem, pokleknil sem," je pred striženjem povedal eden najboljših teniških igralcev vseh časov. Jelena je po striženju dejala, da se je trudila tri ure, da je ostrigla svojega moža.

Ni moglo biti drugače, kot da je bil Novak zadovoljen z delom svoje izbranke. "Vsa čast, imaš kariero," se je pošalil 17-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam.

Novak Đoković | Foto: Reuters Foto: Reuters

Najverjetnejši termin je september

Teniška profesionalna sezona je trenutno prekinjena do 17. julija, a bolj kot ne je jasno, da najboljših teniških igralk in igralcev ne bo še kar nekaj časa. Po nekaterih izjavah bi se lahko prvi mednarodni turnir dočakali v nedeljo.

David Haggerty, ki je predsednik ITF od 2015, je o vrnitvi teniških igralk in igralcev na mednarodne turnirje dejal: "Težko je predvidevati. Trenutni datum za vrnitev je sredi julija. A glede na to, da smo mednarodni šport, da veliko potujemo, mislim, da bo to čakanje daljše, kot smo predvidevali. Najverjetnejši termin za vrnitev se mi zdi nekje septembra."

Novak Đoković je letos slavil prvi turnir za grand slam. | Foto: Gulliver/Getty Images Novak Đoković je letos slavil prvi turnir za grand slam. Foto: Gulliver/Getty Images

Začel je sanjsko, nato pa je vse ustavil novi koronavirus

Novak Đoković je letošnjo sezono začel na najboljši mogoč način, saj v 18 dvobojih ni izgubil niti enega dvoboja. Nekateri teniški poznavalci pravijo, da je to škoda za Srba, saj je kazalo, da bi bil v tej sezoni lahko spet dominanten.

Beograjčan je letos najprej s Srbijo slavil v ATP Cupu, nato je še osmič v karieri zmagal OP Avstralije, konec februarja pa je slavil še na turnirju v Dubaju.

David Haggerty
Sportal Trenutno kaže, da pred septembrom ne bo nič s teniškimi turnirji
Božidar Maljković
Sportal Novak Đoković: Ali mislite to, Hrvati in mi?
Roger Federer
Sportal Je Roger Federer sprožil revolucijo? Đoković še molči.
Ne spreglejte