Če bi on naredil, kar je Đoković, bi bil kaznovan do leta 2025 #video

Novak Đoković si je zadnji konec tedna na turnirju v Dohi privoščil nešportno vedenje, zaradi katerega bo kaznovan. Kmalu po tem se je na Twitterju oglasil Nick Kyrgios, problematični Avstralec, ki meni, da bi njega za tak prekršek precej strožje kaznovali.

Kakšno kazen bi dobil on?

Kakšno kazen bi dobil on? Foto: Guliver/Getty Images

Novak Đoković je ta konec tedna zmagal na turnirju v Dohi, potem ko je v finalu premagal prvega igralca sveta Andyja Murrayja. Dvoboj je med drugim zaznamoval izpad srbskega zvezdnika, saj v navalu besa žogico poslal med gledalce in ob tem zadel eno izmed gledalk.

Kyrgios je moral poiskati strokovno pomoč

Po tem dogodku se je na družbenih omrežjih oglasil kontroverzni Nick Kyrgios, ki je napisal, da bi bil on za takšno dejanje suspendiran do leta 2025. Avstralec je lani oktobra na turnirju v Šanghaju zaradi nešportnega vedenja dobil trimesečno kazen. Ker se je pozneje odločil za strokovno pomoč, so mu kazen omilil na tri tedne.

Đoković je priznal, da mora biti bolj previden

Đoković je po turnirju dejal, da ni hotel nikogar poškodovati in da je zadovoljen, da ni bil strožje kaznovan. "Vsekakor nisem nameraval koga zadeti. Na srečo nisem dobil večje kazni, po drugi strani pa je smola, da se je to sploh zgodilo. V prihodnje moram biti bolj previden," se je po dvoboju pokesal 29-letni Beograjčan.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano