Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 5. 2022,
10.53

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,74

3

Natisni članek

Ljubomir Vranješ preobrazba

Ponedeljek, 2. 5. 2022, 10.53

1 leto, 11 mesecev

Nekdanji slovenski selektor ponosen na svojo telesno transformacijo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,74

3

Nekdanji selektor slovenske rokometne reprezentance Ljubomir Vranješ je na Instagramu objavil daljši zapis o tem, kako se je lotil telesne transformacije, hkrati pa sledilcem ponudil svoje trenerske storitve.

Oseminštiridesetletni Ljubomir Vranješ, nekdanji vrhunski rokometaš, do nedavnega pa selektor slovenske rokometne reprezentance, na spletu ponuja svoje trenerske storitve, pri čemer je sam zgovoren dokaz, da njegov sistem deluje.

V daljšem zapisu na Instagramu, kjer je besede podkrepil s fotografijama pred telesno preobrazbo in po njej, je opisal, kako slabo se je počutil pred korenito spremembo življenjskega sloga in kako zelo drugače se počuti danes.

"Spomnim se oteklih gležnjev, napihnjenega trebuha, zaradi česar sem potreboval srajce večje velikosti. Zadihanosti, kadar sem se vzpenjal po stopnicah. Na kratko, moje zdravje, kondicija in samozavest niso bili ravno na vrhuncu. Moja težava je bila v tem, da sem pil in jedel tudi takrat, ko to ne bi bilo nujno," je zapisal.

Danes je vse drugače. Zaradi korenite spremembe življenjskega sloga se počuti odlično, a hkrati poudarja, da mu nič od tega ni bilo podarjeno. "Vse sem dosegel z disciplino, strukturiranim treningom, dieto in doslednostjo. Tudi s pomočjo drugih," je poudaril.

"Danes imam 48 let, svoje izkušnje, ki sem jih nabral v 30 letih delovanja v vrhunskem športu, poskušam deliti kot trener," je sporočil svojim sledilcem. "Nikoli ni prepozno za nov začetek," jim je položil na srce.

Dodal je še, da so njegovi prvi nasveti na voljo brezplačno, potem pa se vsak sam odloči, ali mu Vranješev sistem ustreza in se je pripravljen z njim podati na pot popolne preobrazbe.

Vranješa je na mestu slovenskega rokometnega selektorja nasledil Uroš Zorman. | Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko Vranješa je na mestu slovenskega rokometnega selektorja nasledil Uroš Zorman. Foto: Guliverimage/Vladimir Fedorenko

Švedski strateg je takoj po prekinitvi pogodbe z Rokometno zvezo Slovenije januarja letos našel novo službo. Do konca sezone bo vodil nemško prvoligaško ekipo Rhein-Neckar Löwen.

Ne spreglejte