Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
23. 7. 2019,
15.30

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,65

Natisni članek

Goran Dragić Goran Dragić Tudi to je šport Tudi to je šport Miami Heat Marcos Tavares NK Maribor NK Maribor

Torek, 23. 7. 2019, 15.30

4 leta, 9 mesecev

Tudi to je šport

Goran Dragić osrečil kapetana NK Maribor

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,65

Marcos Tavares ga je prejšnji mesec obiskal na njegovem košarkarskem kampu na Rogli, zdaj pa je kapetan zlate slovenske košarkarske reprezentance Goran Dragić kapetana NK Maribor osrečil z darilom, s katerim se je najboljši strelec v zgodovini najbolj trofejnega slovenskega nogometnega kluba pohvalil na družabnih omrežjih.

Eden je iz Maribora, drugi je Ljubljančan, oba sta športna velikana. Drugi sicer malce bolj globalne vrste, a vseeno. Oba sta neobremenjena z rivalstvom, ki zaznamuje njuni mesti. Goran Dragić, zvezdnik košarkarske lige NBA in tamkajšnjega moštva Miami Heat, je pred časom v družbi otrok na svojem košarkarskem kampu na Rogli gostil Marcosa Tavaresa, zdaj pa je kapetana Maribora, ki se pripravlja na jutrišnjo prvo tekmo 2. kroga kvalifikacij za ligo prvakov proti AIK Stockholmu v Ljudskem vrtu, osrečil s prav posebnim darilom, ki ga je poslal Brazilcu.

"Hvaležen za podpisan dres in darilo Gorana Dragića. Hranil ga bom na prav posebnem mestu v svoji zbirki. Želim ti čim bolj uspešno sezono. Hvala. Vse dobro tebi in tvoji družini," je na omrežju Twitter zapisal 35-letni neuničljivi mariborski kapetan in najboljši strelec v njegovi zgodovini, ki je prejšnji teden zabil že 198. gol v mariborskem dresu, in fotografijo s podpisom kapetana zlate Slovenije z evropskega prvenstva izpred dveh let delil tudi na Instagramu.

Za koga bo navijal na nedeljskem derbiju?

Vzajemno spoštovanje odličnega košarkarja in nogometaša se nadaljuje, kar pa seveda ne pomeni, da bo Dragić na nedeljskem derbiju v Ljudskem vrtu, na katerem se lahko Olimpija z zmago v prvenstvu po treh krogih Mariboru oddalji na kar osem točk razlike, navijal za Tavaresa in njegove soigralce.

Znano je, da je 33-letni slovenski košarkarski zvezdnik pristaš Olimpije in je pred leti z njene strani v dar dobil tudi zelen dres s svojim priimkom na hrbtu, poziral pa je tudi s klubskim šalom.

Goran Dragić je leta 2012 iz rok takratnega športnega direktorja Ljubljančanov Milenka Ačimovića dobil dres Olimpije s svojim priimkom na hrbtu. | Foto: Urban Urbanc/Sportida Goran Dragić je leta 2012 iz rok takratnega športnega direktorja Ljubljančanov Milenka Ačimovića dobil dres Olimpije s svojim priimkom na hrbtu. Foto: Urban Urbanc/Sportida

 

Ne spreglejte