Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 11. 2014,
9.36

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Allison Pineau Krim Mercator Krim Mercator rokomet

Torek, 4. 11. 2014, 9.36

8 let

"Za prihod v Krim me ni motiviral denar"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Zaradi podpisa s Krimom presenečenje številka ena v zadnjih dneh rokometašica Allison Pineau je pojasnila razloge, zakaj se je odločila za Ljubljano.

"Rada bi se zahvalila vsem klubom, ki so me želeli. Pomembno mi je bilo, da bom nastopala v ligi prvakinj. Osredotočila sem se na klub, ki ni želel le zapolniti mesta v ekipi, ampak si je želel prav mene. Tokrat me ni motiviral denar, ker so bile skoraj vse ponudbe denarno ugodnejše od Krimove," je v intervjuju za agencijo, ki jo zastopa, dejala francoska reprezentantka Allison Pineau, ki se v podrobnosti prekinitve pogodbe s skopskim Vardarjem ni želela spuščati, poudarila pa je, da je šlo za sporazum. Za Krimove lanske težave seveda ve, ampak ...

"Ne verjamem, da bo klub v tako kratkem času ponovil isto napako, saj bi na ta način dokončno izginil z zemljevida. Vsakdo si zasluži drugo priložnost. Poleg tega ima Krim novo vodstvo, ki je prenovilo ekipo in celoten klub. Odplačuje dolgove do nekdanjih igralk in dobaviteljev. Na žalost je Krim zašel v padajočo spiralo, ki je imela srednje- in dolgoročne posledice. To se je videlo tudi poleti. Uspelo mu je pripeljati le nekaj igralk, ki so bile njegova prva izbira. A vsaka medalja ima dve plati. Rezultati kažejo, da v Ljubljani deluje uspešna in bojevita ekipa," je 25-letnica potrdila, da je s položajem v Stožicah dobro seznanjena, in dodala, če bi dopuščala pravila, bi lahko ekipi pomagala že na prihajajoči tekmi z Dinamom.

A igrala bo lahko v drugem delu, ki bo potekal med 30. januarjem in 15. marcem in si ga je ljubljanski klub z dvema zmagama praktično že zagotovil. Še več, z zmago nad Dinamom in morda še kakšno v prihodnje si lahko zagotovi boljše izhodišče med 12 najboljšimi ekipami lige prvakinj.

Ne spreglejte