Slovenska rokometna reprezentanca na evropsko prvenstvo z vlakom

Slovenska rokometna reprezentanca je na evropsko prvenstvo v Zagreb odpotovala z vlakom.

1 / 7

2 / 7

3 / 7

4 / 7

5 / 7

6 / 7

7 / 7

Oglasno sporočilo

Selektor reprezentance Veselin Vujović je povedal, da so dobro pripravljeni na nove izzive. Dodal je še, da so slovenski reprezentanti edinstveni že samo zato, ker bodo na tekmo prišli z vlakom, ter da bodo edinstveni tudi na igrišču.

Pripravljeni so na izzive in se zavedajo, da bodo tokrat v javnosti še bolj izpostavljeni. Rokometaši se bodo na evropskem prvenstvu že jutri pomerili z Makedonijo.

Slovenska rokometna reprezentanca je v Zagreb sproščeno potovala v vagonu z restavracijo. V vlaku jih je pozdravil pomočnik direktorja SŽ-Potniški promet Miloš Rovšnik, ki je bil tudi sam v preteklosti rokometni igralec in rokometni trener.

Med drugim je izrazil veliko zadovoljstvo, da rokometaši na evropsko prvenstvo potujejo udobno in sproščeno, z vlakom.

Slovenske železnice dejavno sodelujejo pri zamislih in projektih, ki promovirajo slovenski šport. Podjetja v Skupini SŽ podpirajo slovenske športnike in se zavedajo svoje dolžnosti, da omogočajo lažje delovanje tistih, ki našo domovino predstavljajo v svetu.

Slovenske železnice so ponosni sponzor slovenske rokometne reprezentance in zadnja leta še tesneje sodelujejo z vrhunskimi športniki in nacionalnimi športnimi zvezami, ki jih finančno ter logistično podpirajo.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano