SiolNET. Sportal Rokomet
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Slovenska rokometna reprezentanca na evropsko prvenstvo z vlakom

rokomet bakla
Oglasno sporočilo

Slovenska rokometna reprezentanca je na evropsko prvenstvo v Zagreb odpotovala z vlakom.

Selektor reprezentance Veselin Vujović je povedal, da so dobro pripravljeni na nove izzive. Dodal je še, da so slovenski reprezentanti edinstveni že samo zato, ker bodo na tekmo prišli z vlakom, ter da bodo edinstveni tudi na igrišču.

Pripravljeni so na izzive in se zavedajo, da bodo tokrat v javnosti še bolj izpostavljeni. Rokometaši se bodo na evropskem prvenstvu že jutri pomerili z Makedonijo.

Slovenska rokometna reprezentanca je v Zagreb sproščeno potovala v vagonu z restavracijo. V vlaku jih je pozdravil pomočnik direktorja SŽ-Potniški promet Miloš Rovšnik, ki je bil tudi sam v preteklosti rokometni igralec in rokometni trener.

Med drugim je izrazil veliko zadovoljstvo, da rokometaši na evropsko prvenstvo potujejo udobno in sproščeno, z vlakom.

Slovenske železnice dejavno sodelujejo pri zamislih in projektih, ki promovirajo slovenski šport. Podjetja v Skupini SŽ podpirajo slovenske športnike in se zavedajo svoje dolžnosti, da omogočajo lažje delovanje tistih, ki našo domovino predstavljajo v svetu.

Slovenske železnice so ponosni sponzor slovenske rokometne reprezentance in zadnja leta še tesneje sodelujejo z vrhunskimi športniki in nacionalnimi športnimi zvezami, ki jih finančno ter logistično podpirajo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin