SiolNET. Sportal Rokomet
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Planteu znova v UO Združenja evropskih rokometnih klubov

0,05

termometer

Gregor Planteu
Celjan Gregor Planteu je bil na generalni skupščini Združenja evropskih rokometnih klubov (FCH) v Atenah ponovno izvoljen v upravni odbor. Foto: Vid Ponikvar

Celjan Gregor Planteu je bil na generalni skupščini Združenja evropskih rokometnih klubov (FCH) v Atenah ponovno izvoljen v upravni odbor, so sporočili iz rokometnega kluba Celje Pivovarna Laško.

Omenjeno združenje pomembno zastopa interese vseh klubov na več ravneh in se v dogovorih z vsemi deležniki, največ z Evropsko rokometno zvezo (EHF) ter Mednarodno rokometno zvezo (IHF), trudi izboljšati pogoje v rokometni igri.

Združenje ima svoje člane v številnih odborih, največ v EHF, redno pa se dogovarja tudi z drugimi rokometnimi deležniki, kot tudi drugimi športnimi organizacijami.

Letošnje generalne skupščine FCH sta se udeležila tudi predsednik IHF Hasan Mustafa ter namestnik grškega ministra za šport Lefteris Avgenakis.

Celjski klub je eden izmed trinajstih ustanoviteljev FCH, temu združenju se je kasneje pridružilo še 89 evropskih klubov.

Alem Toskić Sportal Toskić nazaj v Celje, tokrat kot trener Gorenje Velenje - prvaki 2020/21 Sportal Velenjčani dvignili pokal, Trebanjci podprvaki lige, Mariborčani v prometni nesreči Deja Ivanović Sportal Priznanje za direktorico Krimovk

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin